Φουρείρα: Ένας μικρός παράδεισος ο καταπράσινος κήπος της! Η απίθανη διακόσμηση & η τεράστια πισίνα
Showbiz

Φουρείρα: Ένας μικρός παράδεισος ο καταπράσινος κήπος της! Η απίθανη διακόσμηση & η τεράστια πισίνα

Σε λιγότερο από ένα μήνα η Ελένη Φουρέιρα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπός του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Το ζευγάρι περιμένει με λαχτάρα τον ερχομό του μωρού του ενώ αυτό το διάστημα φροντίζουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες στο σπίτι ώστε να είναι όλα έτοιμα για το μωράκι.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο αγαπημένος της ζουν σε ένα υπέροχο σπίτι στη Βούλα.

Η τραγουδίστρια συχνά ανεβάζει φωτογραφίες όχι τόσο από το εσωτερικό του σπιτιού όσο από τον υπέροχο κήπο της.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες της ο κήπος του σπιτιού είναι τεράστιος με υπέροχα έπιπλα, ιδανικός εξωτερικός χώρος για να περνούν όμορφες στιγμές και ειδικά τώρα που θα έρθει και το μωράκι καθώς διαθέτει γρασίδι μεγάλης έκτασης ενώ το κέντρο του κοσμεί μια επίσης μεγάλη πισίνα.

Δες φωτογραφίες στη gallery

Να σας θυμίσουμε ότι λίγο πριν γεννήσει έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην ελληνική Vogue και αποκάλυψε τις αποτυχημένες εξωσωματικές αλλά και τις δυσκολίες στην αρχή της εγκυμοσύνης της.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο όπως και σε άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που λες θες να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να δεις άλλο ένα αρνητικό τεστ, εκεί γίνεται ένα θαύμα.» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.

Και υπογράμμισε η τραγουδίστρια η οποία σε ένα μήνα θα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της: «Για 1,5 χρόνο, πάλευα και πέρασα από πολλές εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς μέχρι που το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο. Ήταν και είναι ένας υποστηρικτικός σύντροφος. Στις αρχές τις κύησης έπαθα μία σοβαρή αποκόλληση που με έκανε να ακυρώσω όλες τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω τρεις μήνες στο κρεβάτι. Έπεσα πολύ και διάβαζα σε σάιτ για φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου τη στιγμή που εγώ δεν ήξερα εάν θα έχω παιδί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved