Dragons' Den: Χατζηστεφανή: To νέο hot πρόσωπο της tv! H συνεργασία με την Kylie Jenner & η ζωή της
Showbiz

Dragons' Den: Χατζηστεφανή: To νέο hot πρόσωπο της tv! H συνεργασία με την Kylie Jenner & η ζωή της

Dragons' Den: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (26-01) το νέο επιχειρηματικό project στον Ant1 οπού και γνωρίσαμε καλύτερα τους πέντε επενδυτές με τη Μαρία Χατζηστεφανή να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Τόσο η σικάτη εμφάνισή της όσο και η πληθωρική και δυναμική προσωπικότητά της δείχνουν πως η επενδύτρια είναι το νέο hot πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης!

Ποια είναι η Μαρία Χατζηστεφανή

Η Μαρία Χατζηστεφανή με καταγωγή από τη Μυτιλήνη έχει καταφέρει η εταιρεία της, “Rodial”, να γίνει γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο και να συνεργαστεί με μερικές από τις πιο γνωστές σταρ του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων οι: Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Angelina Jolie κι άλλες.

«Από μικρή ηλικία είχα ένα τεράστιο πάθος για την ομορφιά και τη μόδα. Δούλεψα σε διαφορετικούς χώρους και ρόλους, αλλά η ψυχή μου βρισκόταν πάντοτε στην ομορφιά. Εντόπισα ένα niche στην αγορά και αποφάσισα να δημιουργήσω ένα luxury brand το οποίο θα προσφέρει προϊόντα με δραστικά συστατικά που χρησιμοποιούνται στην πλαστική χειρουργική, χωρίς τις βελόνες και τις περιπλοκότητες. Η Rodial γεννήθηκε το 1999. Χρειάστηκαν πολλοί μήνες έρευνας ακόμη για να ξεκινήσει και χρόνια για να γίνει αυτό που είμαστε σήμερα. Η επιστημονική εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη και ο κλινικός έλεγχος σε συνδυασμό με τη μοναδική μας γνώση σε φυσικές θεραπείες του δέρματος, μας καθιστούν ένα μοναδικό skincare brand.

Λατρεύω το γεγονός ότι καθημερινές γυναίκες και celebrities μπορούν να χρησιμοποιούν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα που δημιουργούμε», έχει δηλώσει η ίδια στην Καθημερινή.

Η επιχειρηματίας ξεκίνησε την επαγγελματική της ζωή ως beauty editor και απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ συνέχισε τις σπουδές της στο Columbia, στις ΗΠΑ. Έπειτα βρέθηκε στο Λονδίνο όπου και εργάστηκε σε τράπεζα επενδύσεων. Από το 1999, η Μαρία Χατζηστεφανή έχει κυνηγήσει το όνειρό της ιδρύοντας την εταιρεία καλλυντικών «Rodial».

Η Μαρία Χατζηστεφανή εκτός από επιτυχημένη στο είδος της, είναι και μια ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα.

«Η οικογενειακή ζωή και το να έχεις μια απαιτητική καριέρα μπορεί να είναι μεγάλη πρόκληση. Ο σύζυγός μου είναι πολύ υποστηρικτικός. Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εκείνον. Περνάμε όλες μας τις καθημερινές στο Λονδίνο και το Σαββατοκύριακο φεύγουμε στην εξοχή για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα δύο μας αγόρια και το σκύλο μας! Αυτό μου καθαρίζει το μυαλό και δίνει μεγάλη ισορροπία στην οικογενειακή μας ζωή», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved