Τζον Βεντιμίλια: Θρήνος. Πέθανε η 25χρονη κόρη του ηθοποιού των «Sopranos»
Showbiz

Τζον Βεντιμίλια: Θρήνος. Πέθανε η 25χρονη κόρη του ηθοποιού των «Sopranos»

 Η Οντέλ Βεντιμίλια, κόρη του ηθοποιού Τζον Βεντιμίλια που υποδυόταν τον «Άρτι Μπούκο» στη σειρά «The Sopranos», άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 25 ετών.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της 25χρονης έγινε γνωστή από τη μητέρα της, Μπελίντα Κέιπ και την αδελφή της Λουσίντα Βεντιμίλια.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα.

«Με θλίψη πρέπει να δημοσιεύσουμε την ανακοίνωση της κηδείας της αγαπημένης μας Οντέλ. Η αδελφή της Λουσίντα και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι από τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης που έχουμε λάβει και από τις αναμνήσεις σας για το πόσο αγαπητή ήταν η Οντέλ σε τόσους πολλούς. Αγαπήθηκε πολύ και αφήνει ένα τεράστιο κενό στη ζωή μας», αναφέρει η ανάρτηση της μητέρας της στο Twitter.Με τη σειρά της, η αδερφή της έγραψε κι εκείνη μερικά λόγια: «Τα λόγια δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να εκφράσουν τη θλίψη που όλοι νιώθουμε. Αγαπούσα πολύ τη μικρή μου αδελφή και θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου αναζητώντας την σε όλα. Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια αυτής της τραγικής στιγμής. Ποτέ δεν ήταν πιο ξεκάθαρο πόσα πολλά σήμαινε για τόσους πολλούς ανθρώπους».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved