Μιχάλης Αεράκης: Το σπάνιο κοινό φωτογραφικό στιγμιότυπο  με την επί 42 χρόνια σύζυγό του!
Showbiz

Μιχάλης Αεράκης: Το σπάνιο κοινό φωτογραφικό στιγμιότυπο με την επί 42 χρόνια σύζυγό του!

Ο Μιχάλης Αεράκης είναι ο τηλεοπτικός παπάς του Σασμού που έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά του κοινού με την σπουδαία ερμηνεία του στη σειρά του Alpha.

Ο Παπά Μιχάλης είναι ο άνθρωπος εκείνος που γνωρίζει τα πάντα για τα μυστικά που συνδέουν τις οικογένειες, όχι απλά επειδή είναι ο παπάς του χωριού, αλλά επειδή είναι ο άνθρωπος που «κουβαλά» σταυρό βαρύ καθώς οι αποκαλύψεις τους έχουν φέρει μεγάλες ανατροπές.

Εκτός όμως από σπουδαίος ηθοποιός είναι κι ένας τρυφερός σύζυγος, μπαμπάς αλλά και παππούς.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μετρά 42 χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, ο οποίος μάλιστα έχει δώσει το όνομα του μπαμπάς του στον δικό του γιο.

«Προστατεύω την προσωπική μου ζωή, με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 42 χρόνια, μεγαλώσαμε μαζί. Έχω έναν γιο τον Σπύρο και έχω έναν εγγονό που θα τον βαπτίσουμε τώρα στις 4 του μήνα τον μικρό Μιχάλη, τη νύφη μου αγαπώ, τα αδέλφια μου», είχε δηλώσει πρόσφατα σε δηλώσεις του στο Star.

Δες στη gallery τη σπάνια φωτογραφία με την σύζυγό του

«Είναι ένας ρόλος πολύ αγαπητός και πολύ γνώριμος σε μένα. Ο παππούς μου ήταν παπάς οπότε, έχω πάρει όλη αυτή τη μυσταγωγία και ανασύρω από τη μνήμη μου τις συμπεριφορές του παππού μου, των χωριανών και έτσι αποδίδω αυτόν τον ρόλο.

Όταν μου προτάθηκε αυτός ο ρόλος στο σενάριο έγραφε το όνομα Γρηγόρης και τους είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση, Μιχάλης. Αυτή νόμιζαν πως ήθελα το όνομά μου αλλά όταν τους εξήγησα πως ο παππούς μου ήταν παπάς, τότε αποφάσισαν να τον κάνουν παπα-Μιχάλη. Χαίρομαι γιατί ο παππούς μου από κει που είναι βλέπει τον εγγονό του που δεν έγινε παπάς αλλά υποδύεται τον παπά», έχει πει για τον ρόλο του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved