Survivor All Star:  Η απίστευτη ομοιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου με τον μεγάλο του αδερφό
Showbiz

Survivor All Star: Η απίστευτη ομοιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου με τον μεγάλο του αδερφό

Survivor All Star: Την τύχη του για μια ακόμη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης είπε να δοκιμάσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο παίκτης του Survivor είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα. Ξεκίνησε από 16 χρονών να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση Sandy Kosta στην Πάτρα ενώ έφυγε 18 χρονών και μόνος του άνοιξε 4 μαγαζιά.

Ο αυθορμητισμός του, ήταν ένα από τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει στο ριάλιτι. Γεγονός που επιβεβαιώνει και ο μεγάλος του αδερφός, ο Γιάννης με τον οποίο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

«Ο Γιώργος είναι ο δεύτερος αδερφός. Εγώ είμαι τρία χρόνια μεγαλύτερος του. Ήμασταν τέσσερα αδέρφια. Ο μικρός μας Αλέξανδρος ήταν αυτός που έφυγε.
Ο Γιώργος δεν θα πρόβαλε σε καμία περίπτωση την οικογενειακή μας κατάσταση, που είχαμε βιώσει πριν από πολλά χρόνια. Δε θα το έκανε, ούτε εγώ το κάνω. Ούτε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας λέμε για αυτό το θέμα. Δε θα το εκμεταλλευόμασταν.

Έχω άλλον έναν αδερφό μικρότερο. Μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου, ήρθε άλλος ένας αδερφός. Ο Χρήστος Παναγιώτης που τώρα είναι 20 χρονών και μας βοηθάει και στα μαγαζιά. Η μητέρα μου είναι ήρωας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον Γιώργο μας. Και η μητέρα μου τον βλέπει και αγωνιά. Την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο ο Γιώργος την έχει πάρει σε στυλ πλάκας», είχε αναφέρει ο Γιάννης Ασημακόπουλος σε συνέντευξή του στο Happy Day.

Δες τον στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved