Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Μου λείπει πολύ ο Στάθης... Υπάρχει ένα κενό στο σπίτι»
Showbiz

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Μου λείπει πολύ ο Στάθης... Υπάρχει ένα κενό στο σπίτι»

Δύο εβδομάδες μετά την έναρξη του Survivor All Star, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σύντροφος του Στάθη Σχίζα που πέρυσι κατέκτησε το Survivor μιλάει για την έλλειψη που νιώθει του αγαπημένου της τώρα που εκείνος βρίσκεται τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά!

Η ξανθιά καλλονή παραδέχεται ότι είναι έντονη πλέον η απουσία του από τη ζωή της ενώ δεν κρύβει ότι ήταν από εκείνους τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του που τον ενθάρρυναν να φύγει για να κάνει αυτό που ήθελε πολύ.

Σου λείπει ο Στάθης, που είναι στο «Survivor»;

Ναι, εννοείται ότι µου λείπει πολύ. Έχουν περάσει ήδη δύο εβδοµάδες και τώρα αρχίζω να αντιλαµβάνοµαι ότι υπάρχει ένα κενό στο σπίτι. Χαίροµαι όµως που κάνει αυτό που πραγµατικά θέλει και τα πάει τόσο καλά.

Το συζήτησε µαζί σου πριν πάρει την απόφαση;

Ναι, το συζητήσαµε σαν ζευγάρι, αλλά, επειδή έβλεπα ότι το ήθελε και το οικονοµικό κοµµάτι ήταν κάτι που θα τον βοηθούσε πολύ στη ζωή του, εγώ τον ενθάρρυνα και δεν τον απέτρεψα.

Αν σου πουν κάποια στιγµή να µπεις και εσύ στο παιχνίδι, τι θα κάνεις;

Νοµίζω ότι δεν θα έµπαινα εύκολα από τη στιγµή που είναι all star και δεν έχω συµµετάσχει σε κανένα από τα «survivor», αλλά σίγουρα µε τον Στάθη µέσα στο παιχνίδι θα ήταν για µένα πιο εύκολο να πω το «ναι». Και, φυσικά, θα ήµασταν εντελώς σύµµαχοι εκεί. Ακόµα και αν ήµασταν σε διαφορετικές οµάδες.

Φοβάσαι µην ερωτευτεί κάποια άλλη ο Στάθης στο παιχνίδι;

Νοµίζω ότι δύσκολα θα συνέβαινε αυτό. Ο Στάθης είναι σταθερός χαρακτήρας και είναι από τους άνδρες που αισθάνεσαι ότι είναι πιστοί.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγµή της ζωής σου;

Η απώλεια της γιαγιάς µου, που την είχα σαν µητέρα µου.

Θέλεις το 2023 να φέρεις στον κόσµο ένα παιδάκι;

Το 2023 είναι πολύ νωρίς για να γίνει αυτό, όµως µέσα στην επόµενη τριετία αισθάνοµαι έτοιµη να ολοκληρωθώ και σε αυτό το κοµµάτι.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved