Δούκισσα Νομικού: Ανέβηκε στη ζυγαριά και έδειξε real time πόσα κιλά είναι!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Ανέβηκε στη ζυγαριά και έδειξε real time πόσα κιλά είναι!

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, όμως αυτό από μόνο του απαιτεί κάποιες θυσίες!

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει πολύ... στενή σχέση με τη ζυγαριά καθώς δεν θέλει να ξεφεύγει από τον έλεγχο, φροντίζοντας πάντα να διατηρείται στα κιλά που επιθυμεί για την καλή υγεία της και τη σωματική της ευεξία.

Γι' αυτό και δεν ξεφεύγει ποτέ από τα 55 με 57 κιλά προκειμένου να έχει τον έλεγχο αυτό.

Προσφάτως λοιπόν, σε μία σύντομη επικοινωνία που είχε μέσω των social media με τους διαδικτυακούς της φίλους, όταν ρωτήθηκε από follower της πόσα κιλά είναι, εκείνη όχι μόνο αποκάλυψε αλλά θέλησε να ανέβει και... real time στη ζυγαριά και να ζυγιστεί.

Μία μικρή απογοήτευση βέβαια την πήρε καθώς διαπίστωσε εκείνη την ώρα πως είναι κατά 2,5 κιλά πιο βαριά από ό,τι υπολόγιζε, όμως όπως τόνισε και στη follower της δεν θα πρέπει να κολλάει σε αριθμούς.

Παρ' όλα αυτά, η Δούκισσα Νομικού, η οποία πέραν των όλων άλλων ιδιοτήτων της είναι και μία τρυφερή σύζυγος και στοργική μητέρα, φροντίζει να βάζει στο οικογενειακό τραπέζι τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά και με χαμηλά λιπαρά. Όχι πως δεν κάνει και τις μικρές διατροφικές... ατασθαλίες της αλλά σύντομα επανέρχεται στο φυσιολογικό της βάρος καθώς θέλει να διατηρείται σε φόρμα.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη των κιλών της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved