Μαριάννα Τουμασάτου: «Και εγώ προτιμώ τη μυθοπλασία από τα ριάλιτι»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Και εγώ προτιμώ τη μυθοπλασία από τα ριάλιτι»

Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλάει σε συνέντευξή της για το τηλεοπτικό γίγνεσθαι, για τα ριάλιτι και τη μυθοπλασία και ξεκαθαρίζει ότι η ίδια ως θεατής λατρεύει την κωμωδία.

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι τα τελευταία χρόνια η μυθοπλασία έχει πάρει το προβάδισμα και εύχεται να συνεχιστεί έτσι η πορεία της στην τηλεόραση και στο μέλλον...

Τα τελευταία χρόνια η μυθοπλασία κερδίζει τα ριάλιτι. Είστε αισιόδοξη ότι και στο μέλλον οι σειρές θα συνεχίσουν την ίδια πορεία;

«Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος δεν έφυγε από τις σειρές και μακάρι να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό, γιατί και εγώ προτιμώ τη μυθοπλασία από τα ριάλιτι».

Ίσως αυτή η επιτυχία να συμπαρασύρει και τις αποφάσεις των διευθυντών των καναλιών...

«Σαφώς η τηλεθέαση ορίζει τα πάντα, όμως οι αποφάσεις των διευθυντών των προγραμμάτων δεν εξαρτώνται μόνο από το αν θα δει ο κόσμος ένα πρόγραμμα, αλλά και από το τι είναι πιο οικονομικό για ένα κανάλι».

Οι κωμικές σειρές σχεδόν απουσιάζουν από τη μικρή οθόνη. Πού πιστεύετε ότι οφείλεται αυτό;

«Δεν μπορώ να κάνω την Πυθία και να σκεφτώ γιατί γίνεται αυτό. Θα πρέπει να ερωτηθούν τα κανάλια και αυτά να απαντήσουν. Ίσως φταίει ότι στις ζώνες αυτές έχουν τα καθημερινά σίριαλ, που είναι πιο δραματικά, που στηρίζονται σε γνώριμα συναισθηματικά μονοπάτια».

Μήπως πουλάει πιο πολύ το δράμα;

«Δεν το ξέρω. Εγώ αγαπώ την κωμωδία ως θεατής».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved