Άννα Ζηρδέλη: Οι σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τα δύσκολα «σ' αγαπώ» και οι αποχαιρετισμοί
Showbiz

Άννα Ζηρδέλη: Οι σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τα δύσκολα «σ' αγαπώ» και οι αποχαιρετισμοί

H Άννα Ζηρδέλη η οποία ανήκει στην πολύ δημιουργική ομάδα της εκπομπής Mega Καλημέρα, σε συνέντευξή της μιλάει για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνη... 

Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων αλλά ο πατέρας μου έως και το τρίτο έτος ήθελε να αφήσω τις σπουδές μου και να φύγω στο εξωτερικό για να σπουδάσω ιατρική ή νομική ή πολιτικός μηχανικός. Θεωρώ πολύ ιερή τη λέξη «αγαπώ». Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα να την πω, γιατί για μένα είναι μια φράση με τεράστια δόνηση και, αν δεν εννοώ κάτι τόσο δυνατό, δεν μπορώ ούτε καν να το προφέρω.

Πρώτη φορά που είπα «σ' αγαπώ» στον μπαμπά μου ήταν το 2010, σε ανύποπτη στιγμή και χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Βρισκόμουν στη λεωφόρο Κηφισίας και αισθάνθηκα πως ήθελα να του το πω για πρώτη φορά. Του τηλεφώνησα με δάκρυα στα μάτια και του είπα: «Μπαμπά μου, σ' αγαπώ πολύ»! Η κλήση κράτησε μονάχα λίγα δευτερόλεπτα...

Είμαι ευσυγκίνητη. Μπορεί να βουρκώσω έστω και με τη σκέψη για κάτι στενάχωρο. Φαινομενικά είμαι στην κατηγορία της «σκληρής» γυναίκας, όμως στην πραγματικότητα είμαι βούτυρο!

Δεν ενθουσιάζομαι εύκολα με αντικείμενα και δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο, ειδικά στις ανθρώπινες σχέσεις. Πιστεύω στην πραγματική φιλία και μάλιστα έχω περισσότερους άντρες φίλους παρά γυναίκες.

Είμαι ανταγωνιστική, αλλά παίζω δίκαια. Δεν μπορώ το ψέμα. Προτιμώ να μη μιλήσω από το να προκαλέσω κακό σε κάποιον λέγοντας ψέματα. Την αλήθεια μου όμως θα τη βροντοφωνάξω την κατάλληλη στιγμή.

Δεν μπορώ τους αποχαιρετισμούς. Πριν από λίγες ημέρες έχασα τον σκύλο μου, ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια!

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved