Άννα Ζηρδέλη: Οι προλήψεις, τα 12ποντα, οι σπεσιαλιτέ και ο Αλιάγας!
Showbiz

Άννα Ζηρδέλη: Οι προλήψεις, τα 12ποντα, οι σπεσιαλιτέ και ο Αλιάγας!

Η Άννα Ζηρδέλη είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης που έλαμψε τη φετινή σεζόν στο πάνελ της εκπομπής Mega Καλημέρα όπου συμμετέχει. 

Ο χώρος όμως τη γνωρίζει εδώ και χρόνια αφού υπήρξε μία από τις καλύτερες ρεπόρτερ κορυφαίων εκπομπών και χαίρει της εκτίμησης όλων των συναδέλφων της. Η ίδια, μιλάει για τον εαυτό της και αποκαλύπτεται... Γνωρίστε την καλύτερα...

Έχω πίστη στον Θεό. Δεν φοράω ποτέ ματάκι αλλά μπλε χάντρα και έχω πάντα μαζί μου τις εικόνες μου και τα κομποσκοίνια μου. Βέβαια να ομολογήσω ότι είμαι προληπτική. Δεν περνάω κάτω από ανοιχτή σκάλα ή σκαλωσιές, όταν όμως αντικρίζω μαύρη γάτα στον δρόμο μου χαίρομαι, γιατί πάντα κάτι καλό μού συμβαίνει!

Παιδικές αναμνήσεις έχω πολλές και έντονες. Στο σχολείο ήμουν αγοροκόριτσο. Φορούσα πάντα αθλητικά και φαρδιά ρούχα, αλλά έχω κρατήσει τα πρώτα μου ψηλοτάκουνα παπούτσια, που μου τα αγόρασε η μαμά τελειώνοντας το σχολείο. Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να περπατήσω πάνω στα 12ποντα ροζ πέδιλά μου και έκανα πρόβα μέσα στο σπίτι μέχρι να μάθω. Το οξύμωρο είναι ότι σήμερα δεν μπορώ να φορέσω παπούτσι χωρίς τακούνι, γιατί... σκοντάφτω!

Μου αρέσει να μαγειρεύω και να καλώ κόσμο στο σπίτι. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη σπεσιαλιτέ που θα φτιάξω, η επιλογή γίνεται πάντα με βάση τη διάθεση!

Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια αλλά λόγω δουλειάς δεν είχα ποτέ τον χρόνο που θα ήθελα για να τα κάνω. Ένα ταξίδι που θέλω να κάνω κάποια στιγμή στη ζωή μου είναι να πάω στη Νέα Υόρκη. Μικρή παρακολουθούσα τον Νίκο Αλιάγα σε συνεντεύξεις του, για να δω πώς «πρέπει» να στήνεται κάποιος τηλεοπτικά και να κρατάει το μικρόφωνο. Θα ήθελα κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να του κάνω συνέντευξη.

Όταν ήμουν μικρή και ετοιμαζόμουν να πάω σε κάποια γιορτή, θυμάμαι πως ο παππούς μου μου έλεγε να βάζω μέσα στα δώρα κάρτα με ευχές και το όνομά μου. Δεν καταλάβαινα πόσο σημαντική ήταν αυτή η συμβουλή... Μεγαλώνοντας, έχω φτιάξει τις δικές μου προσωπικές κάρτες. Είναι υπέροχο συναίσθημα να λαμβάνεις ευχετήριες κάρτες, γι' αυτό κάνω συλλογή με τις κάρτες που δέχομαι.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved