Γιώργος Παπαπαύλου για την περιπέτεια της υγείας του: «Ήρθα στα επείγοντα, ξεκίνησε ο Γολγοθάς»
Showbiz

Γιώργος Παπαπαύλου για την περιπέτεια της υγείας του: «Ήρθα στα επείγοντα, ξεκίνησε ο Γολγοθάς»

Ο Γιώργος Παπαπαύλου, μετά από 14 ημέρες νοσηλείας, λόγω επιπλοκών του κορονοϊού, επιτέλους πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του, 

O ηθοποιός μπορεί να πέρασε δύσκολες στιγμές, ωστόσο τώρα η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλύτερη και είναι εκτός του νοσοκομείου.

Μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media έκανε ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου, ο οποίος και μίλησε για όλη την εμπειρία του με τον κορονοϊό, μιας και πριν από μερικές μέρες νόσησε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, μιας και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα.

«ΈΞΟΔΟΣ….Σήμερα μετά απο 2 εβδομάδες νοσηλείας επιτέλους επιστρέφω στη ζωή μου. Την Πρωτοχρονιά πέρασα covid, αρκετά ελαφρά και την 5η ημέρα ήμουν αρνητικός. Λίγες μέρες όμως αργότερα άρχισα να έχω δέκατα χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Τα δέκατα δεν υποχωρούσαν και ξαφνικά κατα τη διάρκεια της παράστασης που παίζω είχα ρίγη!

Ήρθα στα επείγοντα του νοσοκομείου και άρχισε ο Γολγοθάς. Ατέλειωτες εξετάσεις για κάθε είδους νόσημα, αγωνία, προτεινόμενο εμπύρετο, απελπισία. Βαθιά απελπισία. Οι μέρες περνούσαν και οι γιατροί δεν έβρισκαν τι προκάλεσε τη φλεγμονή στο αναπνευστικό. Η απάντηση ήρθε προχθές και η αιτία όλου αυτού του κακού είναι covid, ο οποίος πυροδότησε μια άτσαλη απόκριση του ανοσοποιητικού μου.

Ένας απόλυτα υγιής οργανισμός, χωρίς υποκείμενο νόσημα, τριπλά εμβολιασμένος, καθηλώθηκε 14 μέρες στο νοσοκομείο. Δεν είναι μια απλή γριπούλα ο covid, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ, το πίστευα απο την αρχή τώρα το έχω εμπειραθεί. Μην ακούτε όλα αυτά τα επικίνδυνα που κυκλοφορούν! Ακούτε τους επιστήμονες, να συμβουλεύεστε μόνο (σοβαρούς) γιατρούς», έγραψε ο Γιώργος Παπαπαύλου, ευχαριστώντας στη συνέχεια το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή του:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved