Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα το επιδιώξω ποτέ»
Showbiz

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα το επιδιώξω ποτέ»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε τόσο για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Μαύρο Ρόδο όσο και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Μπέσυ Μάλφα. 

«Έχω πολλά κοινά στοιχεία με τον ‘Λευτέρη’. Είπα φέτος να κάνω κάτι πολύ κοντά σε μένα, να έχω έτοιμη δουλειά. Είναι ένας ρόλος που τον αγαπώ, τον καταλαβαίνω πολύ στις αντιδράσεις του και μπορώ να μεταφέρω δικά μου προσωπικά βιώματα μέσα στον ρόλο. Θα τον ήθελα λίγο πιο οξυδερκή, αλλά το συγχωρώ γιατί υπάρχει από κάτω μια καλοσύνη» αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός για τον ρόλο του στο Μαύρο Ρόδο για τον οποίο είπε ότι το πρωταγωνιστικό δίδυμο πλησιάζει όλο και πιο κοντά.

«Ζούμε τις εκτός μονής στιγμές», τόνισε, επισημαίνοντας ότι ο «Λευτέρης» θα στηρίξει τις επιλογές της κόρης του.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ο οποίος είναι πολιτικοποιημένος από τα φοιτητικά του χρόνια ακόμα, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απόφαση της πολιτείας που αφορά τις σπουδές των ηθοποιών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα για μας δεν έχει μεγάλη διαφορά αλλά για τα παιδιά είναι τεράστια, γι’ αυτό στηρίζουμε τις απεργίες. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. Ενωθήκαμε όλοι μαζί και έχουμε κοινή αντιμετώπιση. Θα αγωνιστούμε μέχρι το τέρμα. Αν θα τα καταφέρουμε, θα το δείξει η ιστορία... Στη χώρα που γέννησε το θέατρο, είναι απόλυτη απαξίωση για τις σπουδές μας ό,τι έγινε».

Αν και πολιτικοποιημένος αποκλείει την πιθανότητα να γίνει κάποτε πολιτικός και ξεκαθάρισε: «Δεν φλερτάρω καθόλου με την πολιτική. Δεν μπορώ να το κάνω, δεν έχω αυτήν την ιδιοσυγκρασία. Υπάρχει μια υποκρισία που δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική».

Όταν ρωτήθηκε για το #Metoo επεσήμανε:

«Για μένα το #Metoo δε μου φόρτωσε βάρος, μου έβγαλε βάρος γιατί κατάφεραν κάποιοι άνθρωποι να μιλήσουν επιτέλους. Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν ξέρω αν θα το φέρει η ζωή, δε θα το επιδιώξω ποτέ. Δουλέψαμε μαζί αρκετές φορές, αλλά ήταν κάτι που δε μου πήγαινε εμένα σε συνθήκη εργασίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved