Γαία Μερκούρη: Ένα αστέρι γεννιέται στον χώρο του μόντελινγκ
Showbiz

Γαία Μερκούρη: Ένα αστέρι γεννιέται στον χώρο του μόντελινγκ

Η Γαία Μερκούρη έγινε 18 ετών και παίρνει τη ζωή στα χέρια της, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα.

Παράλληλα με τις σπουδές της, αποφάσισε να περπατήσει επαγγελματικά στον δρόμο της μόδας, γι' αυτό και απευθύνθηκε στο «Fab» της Ελενας Χριστοπούλου, προκειμένου να κάνει τα σωστά βήματα. Στόχος της είναι να γίνει ένα καταξιωμένο μοντέλο με διεθνή καριέρα και πλέον αρχίζει να οργανώνει τη ζωή της με άξονα τα όνειρά της. Η μητέρα της, η Ελληνοϊταλίδα καλλονή Δωροθέα Μερκούρη, ήθελε τα παιδιά της να ανοίξουν τα φτερά τους και να μάθουν να στέκονται στα πόδια τους.

Η μικρή κόρη της, που είναι γεννημένη το 2004, νιώθει έτοιμη να ακολουθήσει το ένστικτό της στο μόντελινγκ, να περπατήσει στα πιο φημισμένα catwalks και να φωτογραφηθεί για τους πιο γνωστούς παγκοσμίως οίκους μόδας. Η Γαία έχει ήδη περπατήσει σε πασαρέλες και έχει ποζάρει για μεγάλους οίκους που εδρεύουν στην Ελλάδα. Έχοντας πάρει τα χρώματα του Ολλανδού πατέρα της, του διάσημου κομμωτή Γουάρντ Σρεγκεχόιρντ, και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της μητέρας της έχει ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση και πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της, είναι καλό που μπαίνει στον χώρο της μόδας από τόσο μικρή ηλικία, αφού δύσκολα μπορεί να βρει πλέον κανείς τόσο φρέσκα πρόσωπα. Είναι μια εξαιρετική εκπρόσωπος του Generation Ζ, ένα κορίτσι γεμάτο αυτοπεποίθηση, και αυτό είναι ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της. Όσοι από τον χώρο της μόδας την έχουν γνωρίσει ομολογούν ότι έχουν εντυπωσιαστεί από αυτό το τόσο υποσχόμενο κορίτσι.

Μέχρι πρότινος η Γαία Μερκούρη-Σρεγκεχόιρντ ήθελε, εκτός από τη μόδα, να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία και να κάνει σπουδές στον τομέα της τέχνης. Αυτό προς το παρόν έχει αναβληθεί, αλλά έχει όλο τον χρόνο μπροστά της να το υλοποιήσει κάποια στιγμή. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα ανήσυχο πνεύμα, που δεν έχει μάθει να επαναπαύεται.

Είναι μια πολίτης του κόσμου, διαθέτει ανατρεπτικό χιούμορ, έχει ένα απόλυτα δικό της στιλ και ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Άγγελο Λάτσιο, τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Γυμνάζεται πολύ και είναι influencer, αφού λανσάρει φίρμες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η μεγαλύτερη αδελφή της, η Ηλέκτρα, ζει αυτό το διάστημα στο Άμστερνταμ και σπουδάζει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved