Τρικαλιώτη: Η απώλεια που της κόστισε και ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύεται τον σύντροφό της
Showbiz

Τρικαλιώτη: Η απώλεια που της κόστισε και ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύεται τον σύντροφό της

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη σε συνέντευξή της μιλάει για τον πρόσφατο τηλεοπτικό της ρόλο στη σειρά «Φλόγα και άνεμος», για τη μεγάλη απώλεια που βίωσε πρόσφατα και της κόστισε συναισθηματικά αλλά και για το πώς αντιδρά η κόρη της Φραντσέσκα στο γεγονός ότι οι γονείς της δεν είναι παντρεμένοι. 

Η ηθοποιός, άκρως ειλικρινής στα λεγόμενά της, μίλησε από καρδιάς για τον τρόπο που η ίδια αντιμετωπίζει τις απώλειες στη ζωή της ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί ακόμα τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της Θανάση Δόση.

Μου έλεγε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, που υποδύθηκε την Κυβέλη στη σειρά Φλόγα και άνεμος της ΕΡΤ1, εκείνη την απίθανη ιστορία για τη Μαρίκα Κοτοπούλη, την οποία ερμήνευσες εσύ, τη στιγμή που έμαθε ότι ο αγαπημένος της, Ίωνας Δραγούμης, πυροβολήθηκε και έπεσε νεκρός.

Ναι, όταν ήρθαν και της είπαν ότι δολοφονήθηκε ο Δραγούμης, γιατί δεν της το είπαν αμέσως, έπεσε κάτω στο πάτωμα που ήταν ξύλινο και άρχισε να γδέρνει τα σανίδια με τα νύχια της, μέχρι να ματώσουν, κλαίγοντας και θρηνώντας για εκείνον. Η ίδια είχε πει αργότερα ότι «την ώρα που έκλαιγα για τον άνθρωπό μου σκεφτόμουν τη σκηνή που κλαίω στην Ηλέκτρα για τον υποτιθέμενο νεκρό Ορέστη. Μήπως πρέπει δηλαδή να το κάνω έτσι για να είναι τόσο αληθινό, όπως τώρα;». Αυτή είναι η τρέλα του ηθοποιού, αλλά συμφωνώ με την Κοτοπούλη απολύτως. Νομίζω ότι θα το έκανα κι εγώ αυτό, θα μπορούσα να με παρακολουθώ απέξω.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι διαστροφικό, σχεδόν ανήθικο, την ώρα που κλαις γιατί έχεις πένθος να το παρακολουθείς ταυτόχρονα απέξω.

Τώρα τελευταία είχα μια πολύ άσχημη απώλεια στη ζωή μου, δεν θέλω να πω παραπάνω, απλά ήταν πολύ έντονη. Την πρώτη μέρα που βγήκα να παίξω μετά από αυτό το γεγονός και ανέβηκα στη σκηνή μού ήρθε στο μυαλό το πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή και δεν μπορούσα να παίξω. Αισθάνθηκα ότι ήταν σαν να το προδίδω. Δηλαδή σαν να βλέπω το πρόσωπο του παιδιού μου, αντί να βλέπω το πρόσωπο ενός παιδιού που έχει η ηρωίδα σε μια συγκεκριμένη στιγμή του έργου που μπορεί να είναι άσχημη. Αυτό δεν μπορώ να το κάνω, παγώνω. Το να κλέβω από τη ζωή μου δεν ξέρω αν είναι ηθικό ή ανήθικο, είναι μέρος της ζωής μου. Κλέβω από τη ζωή μου στιγμές και δεν νιώθω ενοχές για αυτό. Είμαι ένα πράγμα στην ολότητά του - και η μαμά της Φραντζέσκας και η σύντροφος του Θανάση και η ηθοποιός που παίζω ρόλους. Και όλα αυτά είναι ένα, είμαι εγώ.

Στο Instagram δημοσίευσες μια ζωγραφιά της Φραντζέσκας που έχει σχεδιάσει τους γονείς της να παντρεύονται, εσένα με νυφικό και δίπλα τον σύντροφό σου, Θανάση Δόση, γαμπρό.

Μας θέλει παντρεμένους, θα δούμε κάποια στιγμή. Πηγαίνει στα σπίτια των φίλων της, βλέπει τους γονείς τους παντρεμένους στις φωτογραφίες και έρχεται και μου λέει: «Εσείς πού είστε;». «Δεν έχουμε» της απαντώ. Δεν το ήθελε κανένας από τους δυο μας, δεν το έχουμε συζητήσει καν. Μπορεί αύριο το πρωί να αποφασίσουμε να παντρευτούμε, αλλά δεν με έχω ονειρευτεί ποτέ με νυφικό. Μπορεί να το βάλω, δεν ξέρω. Δεν είναι ότι θα το βάλω και θα πάθω κάτι σαν να μου το έστειλε η Μήδεια, καμία σχέση. Αλλά δεν ήμουν από τα κοριτσάκια που έλεγαν «θέλω να παντρευτώ».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved