Σπαλιάρας: Η ηλικία, η αποκάλυψη για τα προσωπικά του, το σπίτι-ναρκοπέδιο και η μαγειρική
Showbiz

Σπαλιάρας: Η ηλικία, η αποκάλυψη για τα προσωπικά του, το σπίτι-ναρκοπέδιο και η μαγειρική

Παιδί για... σπίτι είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος μπορεί να είναι αρκετά ακατάστατος, αλλά ξέρει να μαγειρεύει! Ή μήπως κάνει τα απολύτως απαραίτητα;

Πάντως, ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο δεν αποκαλύπτει αν είναι σε σχέση αυτόν τον καιρό, παραδέχεται ότι το σπίτι του μοιάζει με... ναρκοπέδιο από την ακαταστασία αλλά αποκαλύπτει την άγνωστη πτυχή του... σεφ που κρύβει μέσα του...

Είσαι 47 χρόνων και εργένης. Δεν σε ενδιαφέρει κάτι πιο μόνιμο;

Δεν με αγχώνει ο χρόνος που περνάει. Η αλήθεια είναι πως δεν δεσμεύομαι εύκολα, πρέπει να έχω δυνατά αισθήματα για μια κοπέλα για να κάνω το επόμενο βήμα. Επίσης, το γεγονός ότι δεν έχω εμφανιστεί με κάποια κοπέλα δεν σημαίνει ότι δεν έχω κάνει κάποια σχέση. Επίσημα ο κόσμος με θεωρεί ελεύθερο από το 2018.

Από το 2018 έχεις κάνει κάποια σχέση;

Μπορεί να έχω και τώρα.

Έχεις;

Ίσως.

Συνεχίζεις να μένεις μόνος;

Ναι.

Μου έχουν πει ότι είσαι πολύ ακατάστατος.

Ναι, πολύ ακατάστατος. Το σπίτι μου είναι σαν ναρκοπέδιο. Έχω ένα τρομερό ταλέντο να μπαίνω σε έναν χώρο και να τον κάνω αμέσως πολύ χάλια, είτε είναι το δωμάτιό μου είτε βρίσκομαι σε ένα ξενοδοχείο. Ξέρεις τι συμβαίνει; Πολλές φορές ψάχνω κάποιο συγκεκριμένο ρούχο και βγάζω όλη μου την ντουλάπα για να το βρω. Εκεί αρχίζει το χάος.

Φαντάζομαι ότι ακολουθείς συγκεκριμένο διαιτολόγιο. Μαγειρεύεις;

Ναι, μου αρέσει να μαγειρεύω. Συχνά τρώω στη μητέρα μου, όταν πηγαίνω να τη δω. Μη φανταστείς, βέβαια, το μενού που ετοιμάζω είναι περιορισμένο: μπιφτέκια, μακαρόνια, ομελέτες.

Είναι εντυπωσιακό πως παρά τα 47 σου χρόνια διατηρείσαι σε άψογη φόρμα.

Έχει να κάνει με το DNA. Για παράδειγμα, αν ασπρίσουν τα μαλλιά κάποιου ή πέσουν, έχει να κάνει με την κληρονομικότητα. Τα μαλλιά τρέφονται από το αίμα, συνεπώς αν τρέφεσαι σωστά, το σώμα παίρνει όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται.

Μη μου πεις ότι βάφεις τα μαλλιά σου;

Όχι, ποτέ δεν το έχω κάνει.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved