Γώγου: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του αδερφού της για τον θάνατό της και τα τελευταία της λόγια
Showbiz

Γώγου: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του αδερφού της για τον θάνατό της και τα τελευταία της λόγια

Σε μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις του αδερφός της αείμνηστης Κατερίνας Γώγου, Κώστας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Στούντιο 4 για την απώλεια της, τα τελευταία της λόγια που δεν ξεχνά ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τον θάνατό της.

«Δεν είμαι φαν της Κατερίνας και το κύριο που βιώνω είναι η απουσία της. Τώρα η ποίηση κτλ… Θα προτιμούσα να μην έχει γράψει ούτε έναν στίχο και να ήταν εδώ 80 χρονών και να τα λέγαμε και ας πήγαινε στο καλό η ποίησή της».

«Ήταν ένα κορίτσι μικρό που δεν την χωρούσε ο τόπος και ήταν αγρίμι. Δεν ήθελε να φτιάξει μία κατάσταση γύρω της όπως η Βουγιουκλάκη, η Καρέζη. Ήταν φίλες και με τις δύο. Ούτε τη φήμη τους, τα σπίτια τους δεν τα ήθελε. Όταν κάτι πλησίαζε να γίνει, “μπαμ” έριχνε μία και τα τίναζε όλα. Ήθελε να είναι μόνη της και ασυμβίβαστη», είπε και συνέχισε:

«Αποποιήθηκε τα χρόνια της στον κινηματογράφο, γενικά την κατάστασή της σαν ηθοποιός Μετά από ένα σημείο όμως το νοσταλγούσε, από ένα σημείο και μετά ήθελε να γυρίσει».

«Στη σκοτεινή της περίοδο, όταν έπεσε εξαφανίστηκαν όλοι. Αν κάποιος δεν θέλει να σωθεί, πώς τον σώζεις; Αν είσαι φίλος και τον αγαπάς, βρίσκεις τον τρόπο. Τα τελευταία χρόνια της ζωής της ήταν ολομόναχη».

«Μην ακούω βλακείες ότι αυτοκτόνησε. Δεν αυτοκτόνησε, έπαιζε με τη ζωή άρα και με τον θάνατο», τόνισε. Όσο για τα τελευταία λόγια που κρατά από εκείνη είναι μία φράση που του έγραψε πίσω από ένα βιβλίο που το χάρισε: «εν αρχή ήν ο πόνος αδερφέ”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved