Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Το 1,58 στην προσωπική μου ζωή ούτε το σκέφτηκα ποτέ»
Showbiz

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Το 1,58 στην προσωπική μου ζωή ούτε το σκέφτηκα ποτέ»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, το σαρωτικό «αιώνιο κορίτσι», που ζωντανεύει για τέταρτη χρονιά την «Απολογία της Μαρί Κιουρί», φέτος στο θέατρο Αποθήκη, διαθέτει την ένταση ενός φυσικού φαινομένου.

Σαν ένας θυελλώδης άνεμος που σε παρασέρνει, μια δυνατή καταιγίδα που ξεσπά ξαφνικά, ένα λαμπερό ουράνιο τόξο που σβήνει τα μαύρα σύννεφα στον ορίζοντα. Για την ακρίβεια, η ενέργειά της στη σκηνή αντιστοιχεί με έναν ισχυρό σεισμό που σε μετακινεί από τη θέση σου.

Πάντως, χωρίς να ακουστεί κομπλιμέντο, παραμένεις ένα αιώνιο κοριτσάκι.

«Ναι, ως γυναίκα είναι πολύ καλό».

Εννοείς ότι ως ηθοποιός σού απαγορεύεται να παίξεις, για παράδειγμα, την Εκάβη ή την κυρία Άλβινγκ;

«Ονειρεύομαι ρόλους αλλά δεν τους προσδοκώ οπωσδήποτε. Ξέρεις, σε τυποποιούν, αλλά τότε πρέπει να παίρνεις την καριέρα σου στα χέρια σου. Από πολύ μικρή δεν μπορούσα να κάνω ούτε καν τις ενζενί, γιατί δεν είμαι ενζενί από τη φύση μου, ούτε παικτικά, δεν έχω κάτι αέρινο, δεν είμαι Ιουλιέτα και δεν ήξερα στην αρχή πού έπρεπε να πάω. Υπήρχαν πάρα πολλές τέτοιες προτάσεις και βαριόμουν ασύλληπτα. Και πήγαινα σε αυτά τα παράξενα πλάσματα, τα περίεργα, που δεν χρειάζεται να είναι ούτε πολύ θηλυκά ούτε πολύ αρσενικά».

Πλάσματα με ιδιαιτερότητες, όπως η συγκλονιστική Πηνελόπη, η κόρη-τέρας στο «Η αγάπη άργησε μια μέρα» του Κώστα Κουτσομύτη.

«Κάναμε την Πρόβα νυφικού και μου το έδωσε ο Κου – τσομύτης να το διαβάσω. Και έπαθα πλάκα. Μου είπε: «Θα το έκανες αυτό;». «Χθες!» του απάντησα. «Από όλες αυτές που διαβάζω εκεί μέσα αυτή θέλω!».

Ενώ θα μπορούσες να παίξεις γενικά την όμορφη, δεν το έκανες.

«Δεν είμαι αντικειμενικά μια όμορφη κοπέλα».

Δεν συμφωνώ, είσαι. Αλλά αντικειμενικά είσαι και μια μικροκαμωμένη κοπέλα.

«Αυτό στην κάμερα δεν φαίνεται. Το καλό είναι ότι και στο θέατρο δεν ενοχλεί. Δηλαδή αν ήμουν 1,70 και είχα το ίδιο πρόσωπο, πάλι τις ίδιες επιλογές θα έκανα. Δεν είχα ποτέ θέμα με το ύψος μου. Το 1,58 στην προσωπική μου ζωή ούτε το σκέφτηκα ποτέ. Τους ανθρώπους που ήθελα, που τους κοίταγα και τους ήθελα, τους είχα. Οι περισσότεροι σύντροφοι της ζωής μου ήταν ψηλοί. Ο Θανάσης είναι 1,90 και το αστείο είναι ότι η μικρή είναι 1,54 και είναι 10 ετών. Αν έχω κάποιο απωθημένο, θα το βγάλω εκεί», λέει στο ΟΚ

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved