Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν "λερώνομαι" από την αποτυχία γιατί δεν θεωρώ ότι αυτή είναι η σωστή λέξη»
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν "λερώνομαι" από την αποτυχία γιατί δεν θεωρώ ότι αυτή είναι η σωστή λέξη»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στο παιχνίδι μόδας My Style Rocks και μάλιστα σε θέση κριτή.

Πριν από αυτό την είδαμε να παρουσιάζει το Love Island. Η παρουσιάστρια μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της απαντά στο αν είχε δεύτερες σκέψεις να το κάνει και πως εξέλαβε την… «αποτυχία» του project

Το Love Island που παρουσίασες πέρσι θεωρήθηκε ένα αμφιλεγόμενο προϊόν, σε μια κοινωνία που ζει στον απόηχο του #ΜeΤoo, με τη γυναίκα να παλεύει ακόμη να εδραιοποιήσει τη θέση της.

«Αποδείχτηκε όλα αυτά τα χρόνια πως ο ρόλος της γυναίκας δεν είναι αυτό που έπρεπε να είναι – και συνεχίζει να μην είναι. Δεν αισθάνομαι ότι έχει αλλάξει κάτι ακόμη. Ωστόσο, το πρότζεκτ δεν ήταν αμφιλεγόμενο, ούτε είχε αρνητική χροιά, απλά δεν είχε την αναμενόμενη απήχηση από τον κόσμο – όπως πολύ καλά ξέρουμε. Ίσως είχε στο μυαλό του κάτι άλλο, από αυτά που έχει δει στο εξωτερικό ή αυτό που φανταζόταν ότι θα δει, με αποτέλεσμα το στίγμα να είναι αρνητικό από την αρχή. Ενώ στην ουσία ήταν το αντίθετο. Υπήρχε 100% ισότητα, υπήρχε επιλογή και από τις δύο πλευρές, πολύωρες συζητήσεις μεταξύ των παιδιών, τα οποία ήταν όλα γλυκύτατα και πραγματικά πολύ ευγενικά μεταξύ τους – ακόμη και στις διαφωνίες έπαιρναν τον χρόνο τους και τις έλυναν ειρηνικά μεταξύ τους. Είδαμε πράγματα όπως γίνονται στην πραγματικότητα: Θα κάνεις μια σχέση, κάποιος θα περάσει καλά, κάποιος θα θέλει να χωρίσει. Δεν είδαμε κάτι διαφορετικό, ήταν μια μικρογραφία της ζωής».

Είχες δεύτερες σκέψεις για την παρουσία σου στο Love Island;

«Ανεξάρτητα με το αν είχα δεύτερες σκέψεις ή όχι, για μένα το κάθε πρότζεκτ είναι ένα μάθημα και ένα επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Και, ναι, έμαθα πολλά πράγματα».

Φαίνεται πως δεν «λερώνεσαι» από την αποτυχία, άρα μάλλον σε αγαπάει ο κόσμος.

«Όντως, δεν λερώνομαι γιατί δεν θεωρώ ότι αυτή είναι η σωστή λέξη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πληγώνομαι. Συνεχίζω όμως και προσπαθώ για το καλύτερο και κάθε μου βήμα είναι η προίκα μου για το μέλλον σε αυτή τη δουλειά. Πάμε λοιπόν παρακάτω και, ναι, τη νιώθω την αγάπη του κόσμου και είμαι ευγνώμων. Προσωπικά με συγκινεί όταν βλέπω έναν άνθρωπο να προσπαθεί να μαθαίνει, να μην κάνει πίσω. Και εγώ θα μπορούσα να κάνω πίσω και να μην κάνω τίποτα. Δεν θα είχα προσπαθήσει όμως. Γιατί να μην πάω για δουλειά αφού μπορώ; Γιατί να μην κάνω ένα πρότζεκτ που μου αρέσει; Γιατί να μη μάθω κάτι παραπάνω; Είμαστε στην εποχή των social media, όπου όλοι τα βλέπουμε όλα και μπορεί ο καθένας να εκφράσει την άποψή του και να τη δεις και να την ακούσεις την ίδια στιγμή, κάτι που δεν υπήρχε τις παλιότερες εποχές. Σαν να πρέπει από την πρώτη ημέρα να τα καταφέρεις, να κάνεις θαύματα. Θεωρώ πως για τα 5 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, μάλλον καλά τα έχω πάει, είτε έχουν πάει καλά τα πρότζεκτ στα οποία συμμετείχα είτε όχι. Μαθαίνω, εξελίσσομαι. Κανείς δεν ξεκίνησε μια μέρα και τα έμαθε όλα την πρώτη μέρα, ούτε τα έκανε και όλα σωστά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved