Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ήμουν αγοροκόριτσο στην παιδική μου ηλικία»
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ήμουν αγοροκόριτσο στην παιδική μου ηλικία»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει σε πρόσφατη συνέντευξή της για τα παιδικά της χρόνια στην Πάτρα, το πώς μεγάλωσε με την αδερφή της αλλά και πώς προέκυψε το μόντελινγκ στη ζωή της.

Ήσουν ατίθαση ως κορίτσι;

«Ναι, ήμουν αγοροκόριτσο στην παιδική μου ηλικία. Ήμουν καλή μαθήτρια. Δεν ήμουν και τόσο ωραίο παιδάκι. Ήμουν κοντούλα, πολύ αδύνατη, κοκαλιάρα».

Αντιμετώπισες δυσκολίες με αυτό;

«Έχω αντιμετωπίσει θέμα ως παιδί γιατί τα παιδιά είναι σκληρά και δεν φιλτράρουν αυτά που λένε. Αλλά δεν είναι κάτι που μου έχει μείνει. Αυτό φαντάζομαι ότι συμβαίνει σε πολλά παιδιά και αν από το σπίτι σου δεν έχεις πάρει μια συγκεκριμένη παιδεία, είναι εύκολο να ξεφύγεις, κυρίως όταν είσαι μικρούλης και δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Μικρή δεν ήξερα τι θέλω να γίνω. Ήμουν πολύ προβληματισμένη. Ήθελα να γίνω τα πάντα. Θεωρούσα ότι μπορώ να γίνω τα πάντα. Όπως έπαιζα με τα παιχνίδια μου, έτσι σκεφτόμουν το μέλλον μου. Μια ήμουν στρατιώτης και την άλλη κουκλίτσα που πήγαινε για ψώνια».

Πώς ξέφυγες από αυτή την παιδική «φαντασίωση»;

«Βλέπεις να έχει φύγει δηλαδή; Ακόμη αλλάζω ρόλους. (Γελάει.) Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησα να δουλεύω. Πήγαινα καφέδες –με τα πόδια– σε μαγαζιά της Πάτρας. Έγραψα χιλιόμετρα. Τελείωσα το σχολείο στα 17 και δεν έδωσα Πανελλαδικές γιατί σκέφτηκα να δώσω την επόμενη χρονιά, έχοντας συγκεντρώσει καλύτερο βαθμό. Έτσι, πέρασα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων αλλά δεν ολοκλήρωσα τη σχολή γιατί στην πορεία των σπουδών μου έφυγα στο εξωτερικό».

Πώς είναι να φεύγεις στο εξωτερικό τόσο μικρή;

«Δεν έφυγα στα 18. Ήθελα να έρθω στην Αθήνα γιατί ένιωθα πως εδώ υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες. Έπρεπε, όμως, να βρω μια αφορμή. Κάνοντας έρευνα για σχολές, έμαθα πως η καλύτερη σχολή για δημοσιογραφία ήταν το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας – όχι ότι ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Οπότε γράφτηκα στη σχολή και ταυτόχρονα δούλευα εκεί ως γραμματέας για να μπορώ να την πληρώσω. Πήγαινα το πρωί για τα μαθήματα και έφευγα το βράδυ κλειδώνοντας τη σχολή».

Και πώς προέκυψε το μόντελινγκ;

«Τυχαία. Με είδε ο ταχυδρόμος της περιοχής και μου έδωσε την κάρτα της Έλενας (σ.σ. Χριστοπούλου). Το γραφείο της Έλενας ήταν κοντά στη σχολή. Το αγόρι που είχα τότε μου έκλεισε ραντεβού με την Έλενα. Με το που ξεκίνησα συνεργασία με την Έλενα έμεινα ενάμιση μήνα στην Ελλάδα, έκανα 2-3 εξώφυλλα και άλλες τόσες μεγάλες δουλειές και μου έκλεισε αμέσως δουλειά για μια μεγάλη εταιρεία προϊόντων μαλλιών στη Γερμανία. Έφυγα για Αμβούργο και μετά Βερολίνο, Μιλάνο και Παρίσι. Στα 23 μου πήγα στην Αμερική, όπου έμεινα 6 χρόνια», εξομολογείται στο περιοδικό ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved