Μαρίλια Μητρούση: «Οι γονείς μου είναι ελεύθερα πνεύματα και πάντα με κρατούσαν προσγειωμένη»
Showbiz

Μαρίλια Μητρούση: «Οι γονείς μου είναι ελεύθερα πνεύματα και πάντα με κρατούσαν προσγειωμένη»

Η οικογένεια της Μαρίλιας Μητρούση ζούσε πάντα στα φώτα της δημοσιότητας. Οι γονείς της, Μιχάλης Μητρούσης και Ρουμπινή Βασιλακοπούλου, είναι ηθοποιοί που έχουμε απολαύσει σε δημοφιλή σίριαλ και θεατρικές παραστάσεις.

Πώς είναι να μεγαλώνει σε ένα καλλιτεχνικό σπίτι και πώς αντιμετώπισε τη φήμη των γονιών της;

«Το σίγουρο είναι ότι δεν μεγάλωσα σε μια οικογένεια με τον κλασικό όρο. Στο δικό μου σπίτι δεν έτρωγα μεσημεριανό με τους γονείς μου μετά το σχολείο και δεν πήγαινα στην παιδική χαρά όσο συχνά πήγαινα στο θέατρο. Μεγάλωσα λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι μεγάλωσε ένα παιδί της γενιάς μου και της ηλικίας μου», διευκρινίζει.

«Οι γονείς μου είναι ελεύθερα πνεύματα και πάντα με κρατούσαν προσγειωμένη. Με συμβουλεύουν μόνο όταν εγώ τους το ζητήσω και ουδέποτε υπήρξαν παρεμβατικοί στις επιλογές μου. Είχα την τύχη να μεγαλώσω πλάι σε σπουδαίους ανθρώπους του χώρου, που μου έδωσαν πολλά. Στο σπίτι μας έρχονταν μεγάλες προσωπικότητες, όπως η Δούλα Αναγνωστάκη, η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Κώστας Βουτσάς. Μεγάλη ευλογία! Μέχρι το Δημοτικό με ενοχλούσε η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου, ένιωθα διαφορετική. Αυτό με έκανε να νιώθω λίγο άβολα ως προς τον τρόπο που με αντιμετώπιζαν τα άλλα παιδιά. Όταν ερχόταν ο μπαμπάς μου στο σχολείο, όλοι με κοιτούσαν και σχολίαζαν και αυτό μου δημιουργούσε αμηχανία».

Η διορατική Μιμή Ντενίση διέκρινε το ταλέντο της Μαρίλιας από την πρώτη τους συνάντηση και έγινε η καλλιτεχνική νονά της.

«Αυτή η γυναίκα είναι σπουδαίος άνθρωπος, ίσως από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες. Η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” είναι ένα πραγματικό στολίδι πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και οι παραστάσεις της, στις οποίες είχα τη χαρά να συμμετάσχω, με έμαθαν πράγματα που θα κρατώ σαν θησαυρό. Ηταν τιμή μου να ξεκινήσω στο πλάι της. Η Μιμή Ντενίση αγαπάει τους ηθοποιούς και σέβεται τους πάντες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Είναι μια ερι τρία του θεάτρου. Μου έδωσε φτερά και εμπιστεύτηκε, γι’ αυτό θα την ευχαριστώ ι θα το λέω πάντα», λέει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved