Λευτέρης Λάζαρου: Αυτή είναι η όμορφη κόρη του σεφ! Την έχει βαφτίσει η πρώην γυναίκα του
Showbiz

Λευτέρης Λάζαρου: Αυτή είναι η όμορφη κόρη του σεφ! Την έχει βαφτίσει η πρώην γυναίκα του

Τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον πρώτο κύκλο του MasterChef.

Και μπορεί έκτοτε να τον βλέπουμε σε διάφορες τηλεοπτικές εμφανίσεις όμως σπάνια μιλά για την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός σεφ έχει τρία παιδιά, έναν γιο από τον πρώτο του γάμο και δύο κόρες από τη σύζυγό του που παντρεύτηκε μετά το διαζύγιο. Με τη μια του κόρη μάλιστα, την Ηλέκτρα συνεργάζονται.

Ο ίδιος μάλιστα μιλώντας για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, είχε αποκαλύψει πως εκείνη βάφτισε την κόρη του.

«Ο πρώτος μου γάμος έγινε νωρίς σε μικρή ηλικία γιατί είχα χάσει νωρίς τους γονείς μου και είχα μεγαλώσει μόνος μου. Χωρίσαμε γρήγορα, ο γάμος δεν πήγε καλά αλλά έχουμε μια δυνατή φιλία και την αγαπάω. Αποκτήσαμε τον γιο μου, τον Νίκο. Είναι η νονά της πρώτης μου κόρης από το δεύτερο γάμο μου. Περάσαμε μαζί την εφηβεία με την πρώην γυναίκα μου, με ανέλαβε η μαμά της όταν εγώ έχασα τη δική μου. Έγινε κάτι πολύ όμορφο, δεν άντεξε ο γάμος αλλά η φιλία μας.

Όταν ζήτησε να βαφτίσει την Ηλέκτρα δεν το αρνήθηκε κανείς. Όταν πέθανε ο πατέρας μου έζησα δέκα χρόνια ακόμη με τη μητέρα μου. Θεωρούσα ότι αν κάνω κορίτσι ή κορίτσια κάτι θα πάρω πίσω. Θα αναπληρώσω το κενό. Όταν γεννήθηκε η πρώτη κόρη μου, δημιουργήθηκε η ανάγκη να κάνουμε ένα ακόμη παιδί για να έχει παρέα το πρώτο. Τότε είπα ότι θέλω δεύτερο παιδί αν είναι κορίτσι και σγουρή», έχει πει χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Λαζάρου για την οικογένεια και τα παιδιά του.

Δες την όμορφη κόρη του στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved