Γιώργος Λιανός: Η απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα του – Τα υπέροχα οικογενειακά στιγμιότυπα
Showbiz

Γιώργος Λιανός: Η απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα του – Τα υπέροχα οικογενειακά στιγμιότυπα

Απίστευτη η ομοιότητα του Γιώργου Λιανού με τον πατέρα του.

Ο Γιώργος Λιανός, όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, για τις ανάγκες του απαιτητικού ριάλιτι επιβίωσης, που είναι ένα project που όχι μόνο του αρέσει πάρα πολύ, αλλά βλέπουμε και πόσο του ταιριάζει και εν τέλει το απολαμβάνει μοναδικά τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας πανευτυχής μπαμπάς για την κόρη του, αλλά και για τα τρία ακόμα παιδάκια του. Η μικρή του κόρη ήρθε πρόσφατα στη ζωή και από τις πρώτες φωτογραφίες που είχε ποστάρει ήταν αυτές από τις διακοπές που είχαν κάνει όλοι μαζί στη γενέτειρά του.

Σε αυτές είδαμε και τον μπαμπά του παρουσιαστή με τον οποίο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Δες τον στη gallery

Ο ίδιος μιλώντας για το πως είναι ως μπαμπάς, έχει πει:

«Νομίζω ότι είμαι καλός. Θα το μάθω στην εφηβεία, όταν ξεκινήσουν τα παράπονα…Πλάκα κάνω. Προσπαθώ να είμαι δίπλα τους και όχι με μπαμπαδίστικο τρόπο, αν και πολλές φορές αυτό είναι λάθος. Εγώ προσπαθώ να συζητώ με τα παιδιά και να τους εξηγώ για ποιο λόγο τους λέω όχι και προς το παρόν πιάνει. Λέω όχι και μετά στεναχωριέμαι, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν όρια. Το μεγάλο μου άγχος ήταν πώς θα αντιδράσουν τα τρία μου παιδιά με το τέταρτο και πώς θα το κάνουν μέλος της παρέας και της οικογένειας. Ευτυχώς όλα πήγαν πολύ καλά και το έχουν δει σαν κούκλα, την προσέχουν και την αγαπούν. Είναι το μωρό τους και έχουμε μία υπέροχη σχέση όλοι μαζί. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Τα βλέπω μαζί και είναι φοβερό το συναίσθημα. Σκέψου ότι η μεγάλη μου κόρη είναι 10 ετών και το μωρό θα γίνει 7 μηνών»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved