Τσάπης: «Στάζει μέλι» η ανάρτησή του για τα γενέθλια της συζύγου του-  Το άλμπουμ της σχέσης τους!
Showbiz

Τσάπης: «Στάζει μέλι» η ανάρτησή του για τα γενέθλια της συζύγου του- Το άλμπουμ της σχέσης τους!

Ο Άρης Τσάπης έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και η αλήθεια είναι πώς μας το δείχνει και με το παραπάνω, μέσα από κάθε νέα φωτογραφία που ποστάρει στα προσωπικά του προφίλ στα social media. 

Ο Άρης Τσάπης ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Θανάση στην κωμική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» με τον Γιάννη Μπέζο και μάλιστα μας είχε κλέψει την καρδιά με τις απίθανες ατάκες του.

Ο ηθοποιός έχει πλέον δημιουργήσει την δική του οικογένεια, με την σύζυγό του και το γιο τους να είναι το πάν για εκείνον και φυσικά η απόλυτη προτεραιότητα στην καθημερινότητά του. Ο Άρης Τσάπης παντρέυτηκε πριν από λίγες ημέρες με την εκλεκτή της καρδιάς του, την 25χρονη Ειρήνη, με την οποία και τα τελευταία χρόνια είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και έχουν αποκτήσει και ένα πανέμορφο αγοράκι, το οποίο και είναι ενός έτους.

Σήμερα, Τρίτη 31 Ιανουαρίου, η σύζυγος του ηθοποιού έχει τα γενέθλιά της και εκείνος της ευχήθηκε με τον πιο ρομαντικό τρόπο, δείχνοντας για ακόμα μια φορά τα συναισθήματά του απέναντί της.

O Άρης Τσάπης έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: "Σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 25 χρονών το άλλο μου μισό!! Η γυναίκα που με έκανε να νιώσω τα πιο ωραία συναισθήματα! Η γυναίκα που μας φροντίζει όλη μέρα κάθε μέρα!

Η γυναίκα που με την συμπεριφορά της και τον χαρακτήρα της με κάνει κάθε μέρα να την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ! Χρόνια σου πολλά λοιπόν γυναίκα μου! Να τα εκατοστήσεις και να χαμογελάς πάντα στην ζωή σου μάτια μου! Σαγαπαω πολύ φως μου!"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved