Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ: Η ζωή στο Λονδίνο, η μετακόμιση σε 2 μέρες για τους Παγιδευμένους & το Ιράν
Showbiz

Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ: Η ζωή στο Λονδίνο, η μετακόμιση σε 2 μέρες για τους Παγιδευμένους & το Ιράν

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, ή Άννα Ροδίτη αν προτιμάτε που παρακολουθούμε στους Παγιδευμένους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show. 

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνη, ξεκινώντας από την απόφασή της να περάσει ένα χρονικό διάστημα στην Αγγλία.

«Όταν πήγα στην Αγγλία δούλευα για να βιοπορίζομαι, αλλά παρέμενα ηθοποιός. Ακόμα και όταν ήμουν ταμίας, παρατηρούσα τον κόσμο, ήμουν ηθοποιός» παραδέχτηκε η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και συνέχισε:

«Πάντα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό και αν δεν έφευγα εκείνη τη στιγμή, δεν θα το έκανα ποτέ γιατί θα ξεκινούσαν οι δουλειές εδώ… Με βοήθησε πολύ το Λονδίνο. Γύρισα στην Ελλάδα για τους Παγιδευμένους. Μετακόμισα μέσα σε δύο μέρες... Για τους Παγιδευμένους έκανα κάστινγκ για άλλο ρόλο».

Αναφερόμενη στην οικογένειά της, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ αποκάλυψε: «Η μαμά μου είναι από την Πολωνία και ο μπαμπάς μου είναι Έλληνας. Έχω όμως περισσότερη επαφή με τους συγγενείς στην Πολωνία. Μεγάλωσα στον Πειραιά. Η μητέρα μου έχει τελειώσει αρχαιολογία, μετά άνοιξε χαντράδικο, ο παππούς μου είχε το πρώτο φωτογραφείο του Πειραιά».

Όσο για το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είπε: «Όταν ήμουν στο μουσικό σχολείο είδα το Grease και κάπως έτσι αποφάσισα να γίνω ηθοποιός… Υπήρξε μία πολύ συγκεκριμένη στιγμή που είπα ‘’αυτό είναι’’. Επειδή ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός στο λύκειο δεν μπορούσα να διαβάσω, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ, έδωσα Πανελλήνιες μόνο για το φοιτητικό πάσο. Με το που τελείωσα το λύκειο πήγα σε ιδιωτική σχολή και τον δεύτερο χρόνο μπήκα στο Εθνικό».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στην ταινία που γύρισε στο Ιράν μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Νίκο Πουρσανίδη, τον Μάνο Πίντζη και άλλους αξιόλογους ηθοποιούς τονίζοντας πως έμεινε εκεί για τα γυρίσματα για περίπου έξι μήνες. Όπως τόνισε, της άρεσαν πολύ ως λαός οι Ιρανοί γιατί ήταν πολύ «ζεστοί» ως άνθρωποι.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η νεαρή και πολλά υποσχόμενη ηθοποιός:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved