Πηνελόπη Πλάκα: «Γράφονται για μένα πράγματα που δεν ισχύουν καν»
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Γράφονται για μένα πράγματα που δεν ισχύουν καν»

 Η Πηνελόπη Πλάκα έχει αποφασίσει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι' αυτό και δεν μιλάει ποτέ για τον σύντροφό της. 

Η ηθοποιός ερωτώμενη για τη σχέση της που κρατάει εδώ και τέσσερα χρόνια, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες, τονίζοντας πως έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες για την προσωπική της ζωή...

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είσαι σε μία σχέση. Είσαι χαρούμενη;

Η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω άνετα να μιλώ για την προσωπική μου ζωή, γιατί, όταν το κά­νεις, μπαίνεις σε ένα τριπάκι που δεν ξέρεις πώς θα βγεις. Έχω μάθει μέσα από λάθη πώς να το χειρίζομαι. Έχω βρει τη χρυσή τομή ώστε ούτε εγώ να ενοχλούμαι όταν δέχομαι τέτοιου είδους ερωτήσεις, αλλά ούτε οι άλλοι με την απάντηση που θα τους δώσω.

Όταν βλέπεις να κυκλοφορούν φωτογραφίες με το σύντροφό σου, πώς το διαχειρίζεσαι;

Δεν ασχολούμαι, είναι σαν να μη συμβαίνει.

Έχει γραφτεί κάτι ψευδές για εσένα που να σε ενόχλησε;

Πάρα πολλές φορές, ειδικά τα πρώτα χρόνια, υπήρξαν δημοσιεύματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στην προσωπική μου ζωή. Και τις περισσότερες φορές αυτά τα ατοπήματα γίνονται από άγνοια. Γράφονται, δηλαδή, πράγματα που δεν ισχύουν καν. Κάθε σχέση έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Εγώ αποφεύγω να μιλώ για τα προσωπικά μου με τους φίλους μου, θα το κάνω με κόσμο που δεν γνωρίζω;

Το γεγονός ότι έχουν γραφτεί αναληθή πράγματα επηρέασαν την οικογένειά σου;

Ευτυχώς, όχι, γιατί, όπως είπα, με τους γονείς μου από τα 17 μου είμαι και φίλη, υπάρχει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, οπότε ξέρουν πως ό,τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή είναι οι πρώτοι που το μαθαίνουν. Τους λέω τα πάντα εξαρχής.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved