Ο Αλέκος Συσσοβίτης στο gossip-tv: Ο ρόλος στο θέατρο, η "Στοργή" & το remake του Είσαι το ταίρι μου
Showbiz

Ο Αλέκος Συσσοβίτης στο gossip-tv: Ο ρόλος στο θέατρο, η "Στοργή" & το remake του Είσαι το ταίρι μου

Ο Αλέκος Συσσοβίτης αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΚΑΙ, Στοργή, ενώ το κοινό μπορεί να τον απολαύσει στην θεατρική παράσταση «Στο πέμπτο σκαλοπάτι», στο θέατρο Αθηνά.

Το βράδυ της Τρίτης (31/1), πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης με πλήθος κόσμου να βρίσκεται εκεί για να τιμήσει τους συντελεστές με την παρουσία του.

Στην παράσταση παίζουν επίσης οι: Φαίη Ξυλά, Αποστόλης Τότσικας, Αλέξανδρος Βάρθης και Γιάννης Στεφόπουλος.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε στο gossip-tv.gr για την παράσταση, τον ρόλο του, για τον χώρο του θεάτρου γενικότερα και για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Είσαι το ταίρι μου» μέσα από την οποία έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Ευγενικός, πρόσχαρος και με όρεξη να μιλήσει για όλα!

«Η υποκριτική είναι ψυχοθεραπεία. Πρέπει κανείς να καταλάβει τον εαυτό του για να μπορέσει να υποδυθεί άλλους. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που δεν τα έχω λύσει ακόμα, κάθε φορά μου δίνεται μέσα από αυτή τη δουλειά το δικαίωμα να μαθαίνω όλο και περισσότερα για εμένα», λέει μεταξύ άλλων μιλώντας για το θέατρο και τους ρόλους που έρχονται στα χέρια του κατά καιρούς και χρειάζεται να τους μελετήσει.

Για το "Είσαι το ταίρι μου" αναφέρει: «Τα συναισθήματα είναι μόνο υπέροχα. Πρόκειται για μια σειρά που έχει μείνει στην ιστορία. Ήταν μια συνταγή σπάνια!». Ωστόσο, αποκαλύπτει ότι δεν θα ήταν θετικός σε ένα remake της σειράς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε ο αγαπημένος ηθοποιός στη συνέντευξη που κάναμε στο θέατρο Αθηνά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved