Δαλάκα: Γεννημένη Survivor ή μήπως όχι; Οι 3 συμμετοχές, η θυελλώδης προσωπική ζωή & ο αθλητισμός
Showbiz

Δαλάκα: Γεννημένη Survivor ή μήπως όχι; Οι 3 συμμετοχές, η θυελλώδης προσωπική ζωή & ο αθλητισμός

Survivor: Ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες είναι η Κατερίνα Δαλάκα που μπορεί φέτος στο Survivor All Star να προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, όμως αποχώρησε -ή πιο σωστά απεβλήθη- με πολύ θόρυβο από το ριάλιτι επιβίωσης! 

Όλοι τη θυμούνται από τη μεγάλη νίκη της το 2019 στο Survivor. Ήταν η δεύτερη φορά που συμμετείχε και φέτος ήταν η τρίτη.

Είναι λοιπόν η μακροβιότερη Ελληνίδα παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αλλά στην τελευταία συμμετοχή της η παραμονή της στο παιχνίδι σημαδεύτηκε από τις κατηγορίες του Νίκου Μπάρτζη που υποστήριξε ότι την είδε μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο δάσος με κινητό.

Η Κατερίνα Δαλάκα γεννήθηκε πριν από 31 χρόνια στο Μόναχο της Γερμανίας αλλά η καταγωγή της είναι από την Κατερίνη. Από μικρό κοριτσάκι η Κατερίνα άρχισε να ασχολείται με τον στίβο και μάλιστα είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι βέβαια τυχαία στον χώρο του στίβου. Κάνει πρωταθλητισμό με βασικό αγώνισμα τα 400 μ. με εμπόδια όπου το ατομικό ρεκόρ της είναι 57.97, επίδοση που την τοποθετεί στην 7η θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα. Είναι Πανελληνιονίκης στα 100 μ., ενώ αγωνίζεται και στα 200 μέτρα. Η πορεία της στον Πρωταθλητισμό ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένη αφού και οι δύο γονείς της είναι γυμναστές και ιδιοκτήτες σχολής Τάε Κβον Ντο, άθλημα στο οποίοι κατέκτησε τη μαύρη ζώνη και πολλές διακρίσεις.

Ο στίβος όμως ήταν εκείνος που αγαπούσε

Η πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν το 2006 σε αγώνα 300 μέτρων μετ' εμποδίων όπου κατέκτησε την πέμπτη θέση. Το 2007 έκανε πανελλήνιο ρεκόρ παγκορασίδων α' στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Στίβου Γυμνασίων-Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου στα 300 εμπόδια με επίδοση 45.02, ρεκόρ το οποίο καταρρίφθηκε το 2013.

Τριπλή «θητεία» στο Survivor

Η πρώτη της επαφή με το ριάλιτι επιβίωσης ήταν τον Ιανουάριο του 2018 όταν παρουσιάστηκε ως παίκτρια. Εκεί, παρ' όλο που βρέθηκε στον τελικό, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη την οποία κατέκτησε ο Ηλίας Γκότσης. Όμως, λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2019 μπήκε ξανά στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία όπου κέρδισε την πρώτη θέση.

Φέτος την είδαμε να φεύγει λίγο μετά την Πρωτοχρονιά για Άγιο Δομίνικο για τρίτη και... φαρμακερή, όπως αποδείχτηκε, φορά για το Survivor καθώς η παραμονή της στο παιχνίδι δεν κράτησε ούτε έναν μήνα, παρά τις προσδοκίες των δικών της ανθρώπων αλλά και των θαυμαστών της.

Το δέσιμο με τα αδέλφια της

Η Κατερίνα έχει μια μικρότερη αδελφή, τη Σοφία – η οποία της μοιάζει πάρα πολύ – και έναν αδελφό, τον Κωνσταντίνο, ο οποίος είναι personal trainer.

Είναι πολύ δεμένα αδέλφια. Η μικρή Σοφία είναι ακόμα μαθήτρια και ζει με τους γονείς της στην Κατερίνη, όπως ακριβώς συνέβαινε και πριν από μερικά χρόνια για την Κατερίνα η οποία όταν άρχισε να ασχολείται με τον πρωταθλητισμό χρειάστηκε να κατέβει στην Αθήνα.

Το ίδιο συνέβη και με τον αδελφό τους Κωνσταντίνο ο οποίος ασχολείται και εκείνος με τον αθλητισμό και είναι personal trainer, αφού έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία.

Η θυελλώδης προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Δαλάκα είδε πολλές φορές τον εαυτό της να γίνεται «πρωτοσέλιδο» λόγω της σχέσης της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο.

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2019 όμως αρκετές φορές γίνονταν γνωστές οι εντάσεις τους και η απόφασή τους κατά καιρούς να χωρίσουν. Κάθε φορά όμως ξανάσμιγαν, καθώς αυτός ο έρωτας είναι πολύ δυνατός, όπως σχολιάζουν φίλοι τους, για να λάβει τέλος τόσο εύκολα. Λίγο πριν αναχωρήσει μάλιστα η Κατερίνα Δαλάκα για το Survivor All Star, όπως έχει γραφτεί, το ζευγάρι χώρισε ξανά καθώς όπως επιμένουν τα εν λόγω δημοσιεύματα, ο επιχειρηματίας ήταν αντίθετος με την απόφαση της αγαπημένης του να φύγει ξανά για τον Άγιο Δομίνικο. Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά αν το ζευγάρι θα καταφέρει να είναι ξανά μαζί στο μέλλον και αν θα ξεπεράσει και αυτή την κρίση στη σχέση του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved