Άντζυ Σαμίου: «Με λύγισε ο θάνατος του πατέρα μου»
Showbiz

Άντζυ Σαμίου: «Με λύγισε ο θάνατος του πατέρα μου»

Η Άντζυ Σαμίου μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο Tik Tok αποκάλυψε τους λόγους που σταμάτησε το τραγούδι, μετά την τεράστια επιτυχία.

Η ίδια, γράφει στη λεζάντα της: «Γιατί σταμάτησα το τραγούδι!#foryou #foryoupage #fypシ #viral #life #greektiktok #γιασενα #antzysamiou #angiesamiou» και εξηγεί αναλυτικά τα πάντα.

«Γεια σας αγάπες μου... Θα έλεγα με κάθε ειλικρίνεια ότι με λύγισαν κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου και με τελευταίο, με κερασάκι στην τούρτα, η αρρώστια και ο θάνατος του πατέρα μου, την τελευταία φορά που τόλμησα να ξεμυτίσω στις πίστες. Έχασα το κέφι μου, το πραγματικό μου κέφι, για να μπορώ να δώσω και στους άλλους χαρά.

Δεν μπορώ με τίποτα να υποκριθώ, τουλάχιστον την χαρούμενη. Ο κόσμος της νύχτας είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος, πολύ σκληρός, γεμάτος παγίδες και ακραίες συμπεριφορές, που όχι μόνο θέλει γερό στομάχι, αλλά θέλει να έχεις και κοινά στοιχεία με αυτόν τον χώρο για να μπορείς να αντέξεις», λέει η Άντζυ Σαμίου και συνεχίζει:

«Θα έλεγα περισσότερα αν δεν διακινδύνευα να προσβάλω συναδέλφους μου που τα υπομένουν όλα αυτά και επιχειρηματίες και ένα μέρος του υποκόσμου που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Όπως, όλα λοιπόν, τα νομίσματα έχει και αυτό την άλλη του όψη. Δεν είναι μόνο η ομορφιά είναι και η ασχήμια».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved