Γαρυφαλλιά Καληφωνή: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Μάστορα: «Είμαι ερωτευμένη»
Showbiz

Γαρυφαλλιά Καληφωνή: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Μάστορα: «Είμαι ερωτευμένη»

Μετά από τα δεκάδες δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για τη σχέση τους, η Γαρυφαλλιά Καληφωνή επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Μάστορα.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα και με αφορμή το πρόσφατο σκηνικό στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται ο τραγουδιστής με θαμώνα να ενοχλεί το όμορφο μοντέλο.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για κανέναν άλλον, για αρχή. Για ό,τι έχει συμβεί θα βγει ο ίδιος να μιλήσει. Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για τη σχέση μας. Και τώρα που το είπα, το είπα για να τελειώνουμε την όλη φάση αυτή γιατί κι εγώ πιέζομαι. Δεν μου έχει πει ποτέ να μην μιλήσω για τη σχέση μας. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Άλλο πράγμα είναι ο Χρήστος άλλο εγώ. Είμαστε τελείως διαφορετικοί» είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στην κάμερα της εκπομπής μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

Να σας θυμίσουμε ότι ο Χρήστος Μάστορας έγινε έξαλλος με έναν πελάτη για χάρη της αγαπημένης του.

«Βλάκα, δεν ντρέπεσαι λίγο;», είπε εκνευρισμένος ο Χρήστος Μάστορας ενώ ήταν στη σκηνή, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε να φύγει η συγκεκριμένη παρέα. «Να φύγει τώρα! Κερασμένο το τραπέζι από μένα», είπε εκνευρισμένος και εκτός εαυτού ο τραγουδιστής στους υπεύθυνους του μαγαζιού.

Ο τραγουδιστής είχε την εντύπωση ότι κάποιος από διπλανό τραπέζι τη φλέρταρε με έναν απρεπή τρόπο και άρχισε να κάνει νοήματα, προκλήθηκε ένταση και ο τραγουδιστής του ζήτησε να φύγει το τραπέζι, τότε κατάλαβε ότι κι ο ίδιος ίσως να παρεξήγησε κάποια πράγματα και ότι δεν πρόσβαλε κάποιος την κοπέλα του, όπως του εξήγησαν οι άνθρωποι του μαγαζιού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved