Βίκυ Καγιά: Εντυπωσιάζουν οι design επιλογές της για το σαλόνι του σπιτιού της!
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Εντυπωσιάζουν οι design επιλογές της για το σαλόνι του σπιτιού της!

Δεν είναι μόνο οι στυλιστικές επιλογές που κάνει η Βίκυ Καγιά και δημιουργεί από μόνη της τάσεις μόδας αλλά και οι design επιλογές για το σπίτι όπου ζει με την οικογένειά της. 

Μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως επειδή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μερικές φορές μοιράζεται μαζί μας πολλά πράγματα που την αφορούν, ανάμεσά τους και στιγμιότυπα από τον προσωπικό της χώρο.

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο έχει διακοσμήσει όπως ακριβώς είχε φανταστεί το σπίτι όπου ζει με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δύο παιδιά τους, τον Κάρολο και την Μπιάνκα.

Εκείνο που κάνει τη διακόσμηση να ξεχωρίζει, ειδικά στους κοινόχρηστους χώρους όπως το σαλόνι, είναι η ποπ αισθητική της. Ένα ριγέ κόκκινο-λευκό χαλί που συνδυάζεται απίθανα με μία μοντέρνου σχεδιασμού μπερζέρα με το ίδιο print, και μοντέρνα έπιπλα να πλαισιώνουν την όλη διακόσμηση του χώρου.

Πολύχρωμα μπαλόνια και happy διακοσμητικά δημιουργούν μία πραγματικά πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα που σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα του χώρου όπου το ξύλο ως υλικό είναι πολύ περιορισμένο και το λευκό σε τοίχους και πατώματα υπερισχύει, χαρίζουν μία πολύ όμορφη αρμονία. Κάτι άλλο που αποτελεί θετικό στοιχείο στο σαλόνι είναι το γεγονός ότι διαθέτει πολύ μεγάλες τζαμαρίες και είναι συνήθως ηλιόλουστο, γεγονός που χαρίζει ακόμα πιο όμορφη όψη στον χώρο και τον κάνει ακόμα πιο comfort.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της Βίκυς Καγιά με τον Ηλία Κρασσά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved