Αλεξανδρής: «Κοπέλα έχει βιαστεί μέσα στο σπίτι της από εργάτες από την απέναντι πολυκατοικία»
Showbiz

Αλεξανδρής: «Κοπέλα έχει βιαστεί μέσα στο σπίτι της από εργάτες από την απέναντι πολυκατοικία»

Σοκάρει η αποκάλυψη του Βαγγέλη Αλεξανδρή μιας πολύ προσωπικής ιστορίας που βίωσε στον ευρύτερο φιλικό του κύκλο. 

Με αφορμή τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά Ο παράδεισος των Κυριών όπου πρωταγωνιστεί, ο γνωστός ηθοποιός αναφερόμενος στον βιασμό της τηλεοπτικής Αμαλίας από τον επίσης τηλεοπτικό γιο του, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που μόνο σοκ θα μπορούσε να προκαλέσει καθώς αποκάλυψε ότι γνωρίζει μία κοπέλα στον κύκλο του που είχε βιαστεί από εργάτες της πολυκατοικίας που βρισκόταν απέναντι από το σπίτι του...

Ο γάμος της Αμαλίας με τον γιο σου ήταν από την αρχή προβληματικός…

Ο Αποστολής δεν ήταν ποτέ υπέρ αυτού του γάμου. Μπορεί να είναι ακραίος στη συμπεριφορά του, να είναι χοντροκομμένος τύπος, αλλά σε κάθε περίπτωση καταδικάζει τους βιασμούς. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μπορούσε να κοιτάξει την Αμαλία στα μάτια όταν το έμαθε.

Δυνητικά θα μπορούσε να βοηθήσει την Αμαλία να απεγκλωβιστεί από αυτή την κατάσταση;

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι ο Αποστολής δεν είναι υπέρ αυτού του γάμου και είναι αφοπλιστικά ειλικρινής με όλους και με όλα. Βεβαίως δέχεται αυτό που θέλει ο γιος του, αλλά αν τυχόν πάρει διαζύγιο ο γιος του, ο Αποστολής θα χαρεί. Δεν πιστεύει ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να αγαπήσει το παιδί του, ύστερα από ό,τι της έκανε. Μιλάμε για κάποια γεγονότα και κάποιες καταστάσεις που σήμερα δε θα τα συζητούσαμε καν. Αλλά επειδή είναι η εποχή τέτοια που διαδραματίζεται το σίριαλ, η κοινωνία τότε, και δυστυχώς μέχρι πρόσφατα, τα κουκούλωνε.

Στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον γνωρίζεις να έχει συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό;

Ναι, έχει υπάρξει κοπέλα, στον ευρύτερο φιλικό μου κύκλο, η οποία έχει βιαστεί μέσα στο σπίτι της, από εργάτες από την απέναντι πολυκατοικία. Είναι μεγάλο σοκ, τι να λέμε;

Βρήκε τη δύναμη να τους καταδώσει;

Ναι, ήρθε η αστυνομία, αλλά δεν νομίζω ότι βρέθηκε ποτέ η άκρη. Η κοπέλα όμως αυτό θα το κουβαλάει σε όλη της τη Ζωή. Βεβαίως, έχει προχωρήσει τη ζωή της, έχει δημιουργήσει οικογένεια, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι από το οποίο δεν μπορείς να ξεφύγεις εύκολα.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved