Ο Γιάννης Στεφόπουλος στο gossip-tv: «Αυτό είναι στο όριο της γελοιότητας και της ντροπής»
Showbiz

Ο Γιάννης Στεφόπουλος στο gossip-tv: «Αυτό είναι στο όριο της γελοιότητας και της ντροπής»

Ο Γιάννης Στεφόπουλος πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Στο πέμπτο σκαλοπάτι», στο θέατρο Αθηνά, πλάι σε καταξιωμένους συναδέλφους.

Στην παράσταση παίζουν επίσης οι: Φαίη Ξυλά, Αλέκος Συσσοβίτης, Αποστόλης Τότσικας και Αλέξανδρος Βάρθης.

Οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Μαροσούλη παρουσιάζουν το διάσημο αστυνομικό θρίλερ του Φρέντερικ Νοτ «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν στο ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά και οι πρώτες εντυπώσεις μόνο θετικές είναι!

Την Τρίτη 31 Γενάρη πραγματοποίηθηκε με τεράστια επιτυχία η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης και το gossip-tv.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί!

Οι συντελεστές μας μίλησαν για όλα, ενώ, και ο Γιάννης Στεφόπουλος, ευγενικός όπως πάντα, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Μιλήσαμε φυσικά για την παράσταση στο θέατρο Αθηνά, ενώ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην τηλεόραση αλλά και στο νέο προεδρικό διάταγμα που εξισώνει τα πτυχία των ηθοποιών με τα απολυτήρια Λυκείου.

«Η συνεργασία μας είναι μια χαρά. Με τα παιδιά είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Με κάποιους έχουμε συνεργαστεί και στην τηλεόραση», είπε μεταξύ άλλων για τους συνεργάτες του στο θέατρο Αθηνά και συνέχισε:

«Έχω την τύχη να ζω 33 χρόνια από τη δουλειά μου».

Για το #metoo είπε: «Αυτά που έχουν ακουστεί φυσικά επηρεάζουν και εμάς και τον κόσμο. Αυτός όμως είναι και ο ρόλος της δικαιοσύνης. Το να πω εγώ κάτι, δεν λέει κάτι! Ο κόσμος έχει επηρεαστεί "σε επίπεδο κουβέντας", η πραγματικότητα είναι αυτή που πρέπει να δούμε ποια είναι και οτιδήποτε υπάρχει που μπορεί να είναι επιλήψιμο, πρέπει να καταδικάζεται».

Όσο για το νέο προεδρικό διάταγμα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτό είναι στο όριο της γελοιότητας και της ντροπής. Κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει τρία χρόνια δραματικής σχολής. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα».

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Στεφόπουλος στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε τον στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved