Πένυ Παπαγεωργίου: «Είμαι άνθρωπος που του αρέσει η πρόκληση»
Showbiz

Πένυ Παπαγεωργίου: «Είμαι άνθρωπος που του αρέσει η πρόκληση»

Η νέα άφιξη της Άνω Ποριάς ονομάζεται Νάντια και ενώ έχει έρθει να μάθει για το παρελθόν της μητέρας της στο πέρασμά της ανατρέπει και τις ζωές όλων.

Η Πένυ Παπαγεωργίου συστήνεται στο τηλεοπτικό κοινό και εξηγεί τις επόμενες κινήσεις της.

  • Πέρυσι έβλεπες Σασμό; Αν ναι, ποιος ήταν ο αγαπημενος σου ηρωας;

«Είχα δει αρκετό επεισόδια. Όλοι οι ήρωες για μένα είχαν μια δυνατή ιστορία να διηγηθούν. Το καστ επίσης είναι εξαιρετικό. Προσωπικά ίσως έχω μια αδυναμία παραπάνω στη Μαρία Πρωτόπαππα.

  • Ασχολείσαι με την υποκριτική γύρω στα 8 χρόνια. Γιατί ο Σασμός» είναι η πρώτη σου δουλειά; Δεν το είχες επιδιώξει στο παρελθόν;

«Όχι, η αλήθεια είναι πως δεν το είχα επιδιώξει, θέλω τα βήματά μου να είναι αργά και σταθερά. Ο “Σασμός” είναι μια σειρά που μου άρεσε και ήθελα να συμμετέχω».

  • Τι σου διδάσκει η τηλεόραση;

«Είναι η πρώτη μου δουλειά, οπότε μαθαίνω τα πάντα από την αρχή. Είτε τεχνικό, είτε υποκριτικά. Σε αυτή τη φάση μού διδάσκει την ετοιμότητα που πρέπει να έχεις γιατί δεν υπάρχει άπλετος χρόνος για λήψεις. Οπότε αυτός ο χρόνος είναι μεν λίγος αλλά απόλυτα παραγωγικός. Επίσης σε μαθαίνει να είσαι και πολύ πρωινός τύπος».

  • Είναι αλήθεια πως ασχολήθηκες με το επάγγελμα αυτό επειδή έτυχε να πιεις μια μέρα καφέ δίπλα σε μια δραματική σχολή;

«Ναι αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Αυτό ίσως ήταν το έναυσμα για να γίνει κάτι τέτοιο. Ήμουν τρομερά ανήσυχη εκείνη την περίοδο. Ήπια έναν καφέ, είδα ένα διαφημιστικό της σχολής και με την παρότρυνση μιας φίλης πήγα ψύχραιμα και με άγνοια, εννοείται, να δοκιμάσω. Ασχολήθηκα με το επάγγελμα όταν ανέβηκα σε σκηνή και είδα τι συμβαίνει στην καρδιά μου και στο σώμα μου. Σε δεύτερο χρόνο συνειδητοποίησα πόσο καλό μπορείς να προσφέρεις στην ψυχή ενός θεατή. Πόσο προβληματισμό, ακόμα και απαντήσεις. Υπέροχο δεν είναι;».

  • Θεατρικά πού σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο;

«Στις 12/2 έχουμε πρεμιέρα με το “Βρες τον δολοφόνο”, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σαρακατσάνη. Είναι μια παράσταση που είχε κατέβει λόγω καραντίνας, οπότε δεν είχε κλείσει ο κύκλος. Οι παραστάσεις θα γίνονται στο Hub κάθε Κυριακή».

  • Έχεις στον νου σου κάποιο ρόλο που θα ήθελες πολύ να δοκιμάσεις κάποια στιγμή;

«Όλοι οι μεγάλοι ρόλοι απαντούν σε υπαρξιακά ζητήματα, έχουν αναζήτηση νοήματος ζωής, οπότε ναι, προφανώς θέλω πολύ. Αλλά γενικότερα είμαι άνθρωπος που του αρέσει η πρόκληση και έτσι είναι δύσκολο να απαντήσω συγκεκριμένα για έναν ρόλο, θέλω να δοκιμάζομαι», είπε η Πένυ Παπαγεωργίου στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved