Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στάθης Κόικας αποκαλύπτει τα κοινά στοιχεία με τον ήρωα που υποδύεται
Showbiz

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στάθης Κόικας αποκαλύπτει τα κοινά στοιχεία με τον ήρωα που υποδύεται

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στάθης Κόικας υποδύεται τον Σταύρο στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του Alpha.

Ο ηθοποιός, μιλά για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του και αποκαλύπτει τα κοινά στοιχεία που έχει με τον ήρωα που υποδύεται.

  • Τι έχεις αγαπήσει στον Σταύρο και ποια στοιχεία του χαρακτήρα του βρίσκεις και στη δική σου προσωπικότητα;

Στον Σταύρο έχω αγαπήσει αυτό το φως που φέρει, διότι είναι ένας άνθρωπος με όνειρα και φιλοδοξίες. Θέλει να ζήσει, κι αυτό είναι κάτι που έχουμε κοινό. Επίσης, έχω αγαπήσει την επιμονή του σ’ αυτά που θέλει να πετύχει. Νομίζω ότι εκεί που συναντιόμαστε πολλοί είναι σε κάποιες φράσεις που ακούγονται στη σειρά, που όταν τις διαβάζω λέω «Α, ναι, αυτό θα μπορούσα να το έχω πει και εγώ».

  • Όπως;

Λέει μια φράση στη Ζέτα: «Μου αρκεί που χαμογελάς. Είναι ωραίο να δίνεις ευκαιρίες στους ανθρώπους να χαμογελούν». Το πιστεύω και εγώ αυτό.

  • Σου έχει συμβεί να έχεις ερωτευτεί, αλλά τα αισθήματα να μην είναι αμοιβαία;

(γέλια) Ήμουν τυχερός μέχρι στιγμής στη ζωή, τουλάχιστον σ’ αυτά τα θέματα. Όταν ερωτεύτηκα, διότι μου έχει συμβεί αυτό, υπήρχε ανταπόκριση. Δεν έχω ζοριστεί, όπως ο Σταύρος. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή αυτό το στοιχείο της επιμονής του μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Και προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι αυτό που του δίνει ώθηση να το κάνει. Πέρα από την προφανή απάντηση που είναι ότι ερωτεύτηκε. Όταν είσαι ερωτευμένος πληγώνεσαι και πολύ εύκολα, γοήτευσε πολύ εύκολα, οπότε δεν τα δικαιολογεί όλα ο έρωτας. Από την άλλη, πιστεύω ότι είναι και στον άνθρωπο. Δεν είναι μια επιμονή που έχει να κάνει μόνο με τον έρωτα. Έτσι το δικαιολογώ εγώ στο έτους μιας δραματικής σχολής. Έτσι, το δικαιολογώ εγώ στο μυαλό μου. Είναι μια επιμονή που έχει να κάνει με όλα σου τα όνειρα.

  • Εσύ επιμένεις; Προσπαθείς τόσο για μια σχέση όσο και για όσα θέλεις να πετύχεις;

Νομίζω ότι αυτή είναι από τις ερωτήσεις που θα έπρεπε να απαντήσουν οι άλλοι για μένα, αλλά θα σου πω ναι. Προσπαθώ να υπάρχει υγεία στις σχέσεις είτε αυτές είναι ερωτικές, είτε φιλικές είτε επαγγελματικές. Προσπαθώ επίσης να υπάρχει πάντα μια εξέλιξη και στον άλλον και σε μένα και στο κομμάτι της δουλειάς, είπε ο Στάθης Κόικας στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved