Σοφία Αρβανίτη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μίλησε ποτέ «ανοιχτά» για την σχέση της με τον Ρακιντζή
Showbiz

Σοφία Αρβανίτη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν μίλησε ποτέ «ανοιχτά» για την σχέση της με τον Ρακιντζή

Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (3-02) η Σοφία Αρβανίτη.

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που ποτέ δεν μίλησε «ανοιχτά» για αυτήν.

«Σου δίνει ιδέες να γράψεις, όταν είσαι ερωτευμένη. Κι εμένα με έναν τρόπο μου επέβαλε ο Μιχάλης να ασχοληθώ με τον στίχο. Και μου λέει δεν θέλω να μπαινοβγαίνει κόσμος. Θα κάτσεις να στρωθείς να γράψεις και θα σου γράψω. Ανέπτυξα αυτό το συναισθηματικό κομμάτι γιατί πρέπει να εμπνευστείς για να γράψεις. Τα τραγούδια ήταν ερωτικά ποπ και νομίζω ότι μου πήγε πάρα πολύ καλά.

Νομίζω έχει περισσότερη μαγεία να μην ξέρεις τι κάνει ο άλλος στην ερωτική του ζωή. Ακόμα το κρατώ και σε όλα τα επόμενα χρόνια σε πολύ λίγες περιπτώσεις έμαθαν οι δημοσιογράφοι με ποιον είμαι και σε πολλές περιπτώσεις δεν ανακάλυψαν.

Το προστάτευσα πάρα πολύ εγώ και δεν το έμαθαν ποτέ. Μου αρέσει πολύ να απασχολώ με την δουλειά μου»

«Μετά το 1992, που είχε αναπτυχθεί πολύ η τηλεόραση κι ήταν η εποχή των παπαράτσι, κι είχα δει παπαράτσι στο σπίτι που ήμουν. Μαζευτήκαμε και το προστάτευσα. Αθλητής κι είχαν περιορισμό από τους προπονητές. Θα του έβαζαν... χέρι. Δεν το έμαθαν ποτέ»

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved