Ένοχος κρίθηκε ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ – Κάθειρξη πέντε ετών χωρίς αναστολή
Showbiz

Ένοχος κρίθηκε ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ – Κάθειρξη πέντε ετών χωρίς αναστολή

Ένοχος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη κρίθηκε ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ. Το Εφετείο του επέβαλε κάθειρξη πέντε ετών χωρίς αναστολή.

Ο 70χρονος μουσικός που στον παρελθόν είχε συνεργαστεί με τους Πυξ Λαξ επιστρέφει στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του. Το Εφετείο τον οποίο έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού το διάστημα 2011-2013 στον Ωρωπό.

Το δικαστήριο αναγνώρισε στον κατηγορούμενο τα ελαφρυντικά του πρότερου σύννομου βίου και της παραβίασης εύλογης διάρκειας της δίκης. Αντίθετος με την αναγνώριση ελαφρυντικών ήταν ο Εισαγγελέας Έδρας.

«Είμαι 5 μήνες σε απομόνωση στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού, έχω περάσει αρκετές λοιμώξεις. Νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο κρατουμένων και σύντομα θα κάνω επέμβαση για το προστάτη. Υπήρξα στη ζωή μου τίμιος, αγνός, δεν έχω δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα σε κανέναν άνθρωπο. Προσπαθώ να καταλάβω πως έφτασα σε αυτό το σημείο», είπε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 70χρονος φέρεται να είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους, σε camping του νομού Ηλείας, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που τού είχαν δείξει οι γονείς των παιδιών, προέβη στις απεχθείς αυτές πράξεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved