Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Θύμα bullying ο «Ντόντο» από τα σειρά «Κομάντα και δράκοι»
Showbiz

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Θύμα bullying ο «Ντόντο» από τα σειρά «Κομάντα και δράκοι»

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε η αδερφή του Λευτέρη Κοκογιαννάκη, γνωστός από την σειρά «Κομάντα και Δράκοι» ως «Ντόντος» καθώς έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεση στο βιβλιοπωλείο οπού εργάζεται στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το cretalive πριν από λίγες ημέρες, μία πελάτισσα επισκέφθηκε βιβλιοπωλείο της πόλης, στο οποίο εργάζεται ο Λευτέρης και όπως αναφέρει στην δημοσίευσή της, η αδερφή του, Σπυριδούλα, η γυναίκα άρχισε να ασκεί μπούλινγκ στον Λευτέρη λέγοντάς του πως δεν θέλει να την εξυπηρετήσει.

«Άτομα σαν εσένα δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ», φέρεται να του είπε, ενώ ζήτησε να δει τον εργοδότη του. Εκείνος, τον υπερασπίστηκε και έδιωξε την πελάτισσα από το κατάστημα.

«Γράφω αυτό το κείμενο για να το δεις εσύ που φέρθηκες σαν σκουπίδι στον αδελφό μου και επειδή είπες ότι δεν φοβάσαι ακόμα και στο ζάρπα να σε βάλουν γιατί έχεις δίκιο! Αρχικά, να πω ότι ο αδελφός μου είναι ΑΜΕΑ και δουλεύει μέσω ενός προγράμματος του ΟΑΕΔ, μερικές ώρες σε ένα βιβλιοπωλείο. Είναι πολύ έξυπνο και δραστήριο παιδί και οι περισσότεροι ήδη τον γνωρίζετε. Πήγε λοιπόν η εν λόγω κυρία (ο Θεός να την κάνει) και του είπε ότι δεν θέλει να την εξυπηρετήσει και να φωνάξει το αφεντικό του. «Άτομα σαν εσένα λέει δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ»! Ο αδελφός μου της εξήγησε ότι μπορεί να την εξυπηρετήσει και εκείνη επέμενε να δει το αφεντικό. Βγήκε ο εργοδότης του έξω και του είπε και εκείνου τα ίδια και μάλιστα είπε γιατί έχει πάρει τον αδελφό μου για δουλειά και άλλα ρατσιστικά που ειλικρινά με στεναχωρούν και μόνο που τα σκέφτομαι! Φυσικά εκείνος τον υπερασπίστηκε και την έδιωξε! Και η κυρία βγήκε και από πάνω και απειλούσε», έγραψε.

Δες την ανάρτησή της

Ο Λευτέρης Κακογιαννάκης είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega.

Σε μια από τις συνεντεύξεις του μάλιστα είχε μιλήσειγια τον ρόλο του στη σειρά που ήταν για εκείνον μεγάλη τιμή να συμμετέχει ενώ είχε αναφέρει και την μεγάλη του αγάπη για το νησί.

«Οι Δράκοι με «βασανίζουν» στη σειρά για να κάνουν τη δουλειά τους γιατί έχω ένα μοναδικό χάρισμα και με χρειάζονται. Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτό που γίνεται πραγματικά. Μου αρέσει πολύ να γνωρίζω άλλους τόπους αλλά την Κρήτη δεν την αλλάζω με τίποτα. Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη και τους ευχαριστώ πραγματικά για την στήριξή τους, θα απαντήσω σε όλους όταν μπορέσω. Το όνειρο μου είναι να έχει υγεία όλος ο κόσμος και μετά όλα τα άλλα γίνονται», είχε πει στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved