Οργισμένη η Άννα Μαρία Βέλλη μετά από σχόλια περί εγκυμοσύνης που έλαβε: «Είστε απαράδεκτοι»
Showbiz

Οργισμένη η Άννα Μαρία Βέλλη μετά από σχόλια περί εγκυμοσύνης που έλαβε: «Είστε απαράδεκτοι»

Ξέσπασε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και παρουσιάστρια μετά από μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έλαβε δεκάδες μηνύματα που την ρωτούσαν αν είναι έγκυος καθώς φαινόταν ελαφρώς η κοιλιά της.

Η Άννα Μαρία Βέλλη οργισμένη απάντησε καθώς πια όπως έγραψε δεν μπορεί να παραμένει ψύχραιμη σε τέτοια θέματα καθώς αφορούν προσωπικά δεδομένα και ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να βιώνει μια γυναίκα.

«Τα dm μου αυτή τη στιγμή! Μάγκες πάμε πάλι!
1. Αν είμαι έγκυος είναι δικό μου θέμα από τη στιγμή που δε νομίζω πως ανακοίνωσα κάτι.
2. Αν δεν είμαι, είστε απαράδεκτοι, γιατί μπορεί να θέλω και να μην μπορώ και να μου χτυπάτε ευαίσθητη χορδή.
3. Αν πάχυνα, είστε αγενείς.
Για να σας προλάβω: όχι δεν το ρωτάμε με θετική διάθεση και πρόθεση. Δε ρωτάνε μια γυναίκα τέτοια πράγματα γιατί δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβαίνει.
Συγνώμη δεν είμαι ψύχραιμη με αυτά τα θέματα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την φωτογραφία αλλά και την απάντησή της στη gallery

Θυμίζουμε πως η Άννα Μαρία Βέλλη πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media πως αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί αρκετά.

«Περιμένω πώς και πώς την ημέρα που η θεραπεία μου για την αναιμία μου θα πιάσει τόπο και δεν θα νιώθω κομμάτια από τις 2 το μεσημέρι. Επειδή δεν είχα ποτέ άλλοτε αναιμία, για μένα είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα να μην μπορώ να είμαι συνέχεια στην “πρίζα” και εκτός από σωματικά με ρίχνει αρκετά και ψυχολογικά. Είμαι όμως πολύ αποφασισμένη να κάνω το οτιδήποτε ζητάει το σώμα μου προκειμένου να επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παιδιά να αγαπάτε το σώμα σας. Αυτό έχετε! Και να το ακούτε γιατί και αυτό κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα αν σας φωνάζει και εσείς φοράτε ωτοασπίδες», είχε γράψει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved