Showbiz

Συγκινεί η Άσπα για τον αδελφό της Mad Clip: «Δεν είναι εύκολο να ακούω τραγούδια του»

Η Άσπα, αδελφή του Mad Clip, παραδέχεται σε συνέντευξή της πως είναι πολύ δύσκολο ακόμα να συνηθίσει στην απώλειά του μετά τον ξαφνικό θάνατό του σε τροχαίο δυστύχημα. 

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου του 2021 όταν το πανελλήνιο «πάγωσε» με την είδηση ότι στην Porche που έγινε μία άμορφη μάζα σε σημείο της παραλιακής μετά από τρελή πορεία που κατέληξε σε σύγκρουση με ένα δέντρο, επέβαινε ο γνωστός τραγουδιστής. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στην απόλυτη θλίψη και το πένθος τους δικούς του ανθρώπους και φυσικά όλους τους θαυμαστές του.

Η αδελφή του, η Άσπα, η οποία κάνει και εκείνη τα πρώτα της σταθερά και επιτυχημένα βήματα στον χώρο του τραγουδιού, ερωτώμενη για το τι κρατάει από εκείνον, απάντησε με πόνο ψυχής: «Είμαι πολύ περήφανη για το έργο που άφησε. Τον αγαπάει πολύ ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που απαλύνει λίγο τον πόνο που αισθάνομαι. Δεν είναι εύκολο να βρίσκομαι σε ένα μαγαζί και να ακούω τραγούδια του. Είναι πολύ νωπό ακόμα. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια απώλεια. Δεν ξέρω αν γίνεται σε όλους όταν χάνουν ένα δικό τους άνθρωπο αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω μία στιγμή. Όλες έχουν μία πολύ σημαντική θέση στην καρδιά μου για τον κόσμο ήταν ομαδική για μένα ο αδερφός μου».

Η Ελένη Φουρέιρα με την οποία συνεργάστηκε ο αδερφός σου ήταν κοντά σας και στις δύσκολες στιγμές που περάσατε γίνεται μαμά της ευχήθηκες;

«Ναι, εννοείται με προσωπικό μήνυμα να υποδεχτούν με το καλό το μωρό τους και να του ζήσει. Είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνη, το ήθελε πολύ. Τα παιδιά πάντα είναι ευλογία και εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή, σίγουρα όχι ακόμα».

Πηγή: ΟΚ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved