Ματθίλδη Μαγγίρα: Ο νέος σύντροφος & η επιχειρηματική κίνηση της κόρης της: «Έχει e-shop για ravers»
Showbiz

Ματθίλδη Μαγγίρα: Ο νέος σύντροφος & η επιχειρηματική κίνηση της κόρης της: «Έχει e-shop για ravers»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα δείχνει να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού πλέον έχει κοντά της την κόρη της Λήδα ενώ είναι και σε σχέση όπως παραδέχεται σε συνέντευξή της. 

«Η κόρη µου, η Λήδα, είναι πλέον 20 χρόνων. Έχει γυρίσει από την Αµερική και θέλει να µείνει στην Ελλάδα. Μένει µόνη της, νοικιάζει σπίτι κοντά µου. Τελείωσε το Λύκειο στην Αµερική και γύρισε εδώ» αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός και συνέχισε:

«Όσον αφορά τα επαγγελµατικά της, έχει ανοίξει ένα e-shop για ravers, όπου πουλάει διάφορα αξεσουάρ και λέγεται “Kandi and art”».

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Ματθίλδη Μαγγίρα παραδέχτηκε: «Στα προσωπικά µου είµαι πάρα πολύ καλά. Τα έχω βρει µε τον εαυτό µου, που είναι το πιο σηµαντικό πράγµα. Έχει σταµατήσει ο πόλεµος µέσα µου. Έχω µια σχέση και είµαι πολύ καλά».

Φέτος, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση και όπως λέει: «Κάνω τη θεατρική παράσταση “Κίνηση-µατ”, µε τον Γιώργο Κοψιδά, σε ένα έργο του Μιχαήλ Ανθή. Ξεκινήσαµε από Θεσσαλονίκη. Η παράσταση έχει πάει πολύ καλά και θα κάνουµε περιοδεία παντού. Το έργο διαδραµατίζεται σε µια ταράτσα, ενώ κάτω στον δρόµο γίνεται µια διαδήλωση µε καπνογόνα, Μολότοφ και πολύ ξύλο. Εγώ υποδύοµαι µια επαγγελµατία διαδηλώτρια-αντιεξουσιάστρια και ο Γιώργος έναν ΜΑΤατζή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved