Τούνη-Αλεξάνδρου: Περιμένουν τον χιονιά «Μπάρμπαρα» με τον πιο απίθανο τρόπο!
Showbiz

Τούνη-Αλεξάνδρου: Περιμένουν τον χιονιά «Μπάρμπαρα» με τον πιο απίθανο τρόπο!

Με τους μετεωρολόγους να μας ενημερώνουν συνεχώς ότι ο χιονιάς Μπάρμπαρα με τις πολικές θερμοκρασίες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι προ των πυλών, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρήκαν τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να τον υποδεχτούν!

Το ζευγάρι που βιώνει μοναδικές στιγμές μετά την άφιξη του γιου του και περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι, είπε να υποδεχτεί αυτό το κύμα κακοκαιρίας που μας περιμένει με τον πλέον ευφάνταστο τρόπο!

Χιονιάς με θερμοκρασίες από 0 έως 4 βαθμούς κελσίου; 38 βαθμοί κελσίου για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που άνοιξαν το εξωτερικό τζακούζι του σπιτιού, έβαλαν τέρμα τη θερμοκρασία και είπαν να απολαύσουν το μπάνιο τους μέσα στη βαρυχειμωνιά!

Το ζευγάρι μάλιστα ανέβασε βίντεο όση ώρα απολάμβανε την όλη διαδικασία του τζακούζι που ομολογουμένως αναζωογονεί και χαλαρώνει όποιον το κάνει.

Με τόσα ξενύχτια και εγκλεισμό, είναι σίγουρο ότι η Ιωάννα Τούνη το έχει ανάγκη καθώς από τότε που γέννησε έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της ο οποίος ήρθε και της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και για τον ευτυχή μπαμπά ο οποίος λαχταρά τις ώρες που περνάει μαζί με τον νεογέννητο μικρούλη του.

Το ζευγάρι φυσικά δέχτηκε ποικίλα σχόλια μετά από τη δημοσίευση του συγκεκριμένου βίντεο που έχει ήδη γίνει viral στο instagram!

Να θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη γέννησε στις 10 Ιανουαρίου μετά από σχεδόν 20 ώρες τοκετού. Ο γιατρός της αλλά και η ίδια ήθελε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό όμως την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να γίνει καισαρική ώστε να μην κινδυνέψει ούτε η μητέρα ούτε το βρέφος. Από εκείνη την ημέρα η οικογένεια απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί και φυσικά χαίρεται αυτές τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο. Πολλές φορές και χωρίς αυτό όταν η μαμά και ο μπαμπάς θέλουν να ξεφύγουν λίγο από τη ρουτίνα. Και ξέρουν τον τρόπο για να το κάνουν. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved