Ελένη Καρακάση: «Έκανα πέντε ώρες ταξίδι με το αυτοκίνητο μετά από ένα τόσο δύσκολο χειρουργείο»
Showbiz

Ελένη Καρακάση: «Έκανα πέντε ώρες ταξίδι με το αυτοκίνητο μετά από ένα τόσο δύσκολο χειρουργείο»

Για την πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της και πώς την διαχειρίστηκε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Καρακάση

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Μαύρο Ρόδο μιλώντας για αυτό εξομολογήθηκε πως είναι από τις καταστάσεις που χρειάζονται δύναμη ψυχής ώστε να συνεχίζουμε τη ζωή μας.

Έχεις μιλήσει για τα κιλά σου, τα χρόνια σου, την υγεία σου. Θέματα που για πολλές γυναίκες θεωρούνται απαγορευμένες ζώνες. Έχεις μια γενναία στάση.

Μα γιατί να κρύψω κάτι; Δεν κάνω κάτι γενναίο. Απλώς λέω τι μου συμβαίνει. Με ρωτούσαν γιατί έλειπα από τις Άγριες Μέλισσες και τους είπα ότι έπρεπε να κάνω εγχείρηση υστερεκτομής. Ήξερα ότι πρέπει να κάνω εγχείρηση, αλλά εκεί που ήταν να γίνει Σεπτέμβριο, μου λέει ο γιατρός τον Ιούνιο «πρέπει να γίνει τώρα». Έτσι, δεν μπορούσα να είμαι.

Τι σκεφτόσουν όταν σου είπαν «μπαίνεις χειρουργείο»;

Σκεφτόμουν τους άλλους. Τον σύντροφο μου, τη μητέρα μου, τον αδελφό μου και φυσικά τη δουλειά μου, γιατί πηγαίναμε για το φινάλε τριών χρόνων στο σίριαλ. Και, ευτυχώς, όταν το ανακοίνωσα στην παραγωγή, μου είπαν: «Ελένη, προτεραιότητα είναι η υγεία σου και τίποτα άλλο». Και τους ευχαριστώ για αυτή τη στάση και την κατανόηση που έδειξαν. Επίσης, είχα κλείσει εκείνο το καλοκαίρι του ’22 και συναυλίες με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και την αγαπημένη μου Αναστασία Μουτσάτσου. Τι μου έμαθε η εγχείρηση; Να ακούω το σώμα μου. Να μην υπερβάλλω.

Τελικά έγιναν οι συναυλίες;

Σκέψου, 20 Ιουνίου έγινε το χειρουργείο και το πρώτο πράγμα που είπα στο γυναικολόγο μου ήταν πως σε δέκα μέρες πρέπει να δώσω συναυλία στο Βεάκειο. Και έγινε η συναυλία – ήμουν εκεί. Και στις 5 Ιουλίου, δεκαπέντε μέρες μετά το χειρουργείο, είχα συναυλία στην Ελαφόνησο και έκανα πέντε ώρες ταξίδι με το αυτοκίνητο μετά από ένα τόσο δύσκολο χειρουργείο. Έγιναν όλες οι συναυλίες και ευχαριστώ το γυναικολόγο μου που με ηρέμησε. Μου είπε ότι μπορώ και δεν με άφησε σε αδράνεια. Μου έκανε καλό που ενεργοποιήθηκα γρήγορα.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved