Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση εγκυμοσύνης: «Σε λιγότερο από 3 μήνες έρχεται το μωρό»
Showbiz

Μαλέσκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση εγκυμοσύνης: «Σε λιγότερο από 3 μήνες έρχεται το μωρό»

H Ιωάννα Μαλέσκου σε βραδινή της έξοδο μίλησε πρώτη φορά μετά την είδηση ότι είναι έγκυος και αποκάλυψε πότε έρχεται με το καλό το μωρό της. 

«Χαίρομαι που συναντιόμαστε γιατί αρκετό καιρό τώρα δε σας μιλούσα και νομίζω πλέον καταλαβαίνετε τον λόγο» είπε αρχικά η όμορφη παρουσιάστρια η οποία διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Η εγκυμοσύνη μου ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισα να απέχω τηλεοπτικά και είναι αυτό που καλείσαι κάποια στιγμή να επιλέξεις. Μου λείψατε αλλά είναι σαν αποστολή, είναι σαν αποστολή όμως. Είναι νομίζω το πιο ιερό πράγμα αυτό που βιώνω και μπορούν να με καταλάβουν πολλές γυναίκες που με ακούνε».

Στη συνέχεια είπε: «Δεν μπορώ να πω ακριβώς ότι μου λείπει η τηλεόραση γιατί είναι μια συνειδητή απόφαση το να απέχω αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή που θα επανέλθω. Το φύλο του μωρού δε το έχουμε μοιραστεί ακόμα. Μετράμε αντίστροφα, έχουν μείνει ούτε τρεις μήνες ακόμα, πλησιάζει. Η αλήθεια είναι ότι συμπεριφερόμουν σαν να μην είμαι έγκυος καιρό τώρα και ήταν συνεργάσιμο και το μωράκι και μπορούσα να το καμουφλάρω. Από ένα σημείο όμως και μετά, επειδή είναι και ένας πολύ ωραίος λόγος και αυτά δεν είναι να τα κρύβεις αλλά να τα προστατεύουμε, οπότε τώρα δε κρύβεται…»

Όσο για τις διατροφικές της συνήθειες τώρα που είναι έγκυος, η Ιωάννα Μαλέσκου παραδέχτηκε:

«Έχω τόσο πειθαρχημένο μυαλό που ακόμα και στις λιγούρες λέω “ώπα”. Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά και μαγειρεύω συνταγές που βρίσκω τώρα και δεν ήξερα ποτέ ότι μπορούσα να κάνω και να είναι νόστιμες. Η γυμναστική παραμένει στη ζωή μου, τώρα είναι προσαρμοσμένη σε αυτά που μπορεί να κάνει μια έγκυος. Έχω δεχτεί μηνύματα με συμβουλές και από επώνυμες κυρίες και από μη επώνυμες που με συγκινεί. Είναι απεριόριστη η αγάπη που εισπράττω, μου δίνει δύναμη. Για τον γάμο πρέπει να ρωτήσεις άλλον. Όχι εμένα».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved