Μαρία Λέκα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στην Αίγυπτο, λίγο μετά τον γάμο της!
Showbiz

Μαρία Λέκα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στην Αίγυπτο, λίγο μετά τον γάμο της!

Η Μαρία Λέκα περνά μερικές από τις πιο υπέροχες στιγμές της, μιας και πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και είναι έτοιμοι οι δυο τους να δημιουργήσουν την οικογένειά τους.

Η ίδια μαζί με τον πλέον σύζυγό της περνούν υπέροχες στιγμές μαζί και η αλήθεια είναι πώς απολαμβάνουν την κάθε τους ημέρα, κάτι που βλέπουμε και από τις φωτογραφίες, αλλά και τα κοινά stories που ανεβάζουν στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram.

Η Μαρία Λέκα πριν από μερικούς μήνες ντύθηκε νυφούλα και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκθαμβωτικό, αφού την βλέπαμε και την «ζηλεύαμε». Το νυφικό της ήταν υπέροχο και τόνιζε τις καμπύλες του σώματός της, ενώ αυτό που πρωταγωνίστησε ήταν οι διαφάνειες και η λάμψη μέσα από τα κρύσταλλα που ήταν κεντημένα επάνω.

Η ίδια, πιο λαμπερή και χαρούμενη από ποτέ, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και πέρασαν απίθανα σε μια τελετή που συζητήθηκε πολύ, τόσο για το υπέροχο στιλ, με το οποίο και ήταν διακοσμημένα τα πάντα, όσο και με τους λαμπερούς καλεσμένους, ανάμεσά τους ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη.

Λίγες μέρες μετά από τον λαμπερό τους γάμο, το ζευγάρι έκανε ένα ιδιαίτερο ταξίδι του μέλιτος και πήγαν μέχρι την Αίγυπτο, με την Μαρία Λέκα να κρατά ενημερωμένους όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνούν και τι δραστηριότητες έχουν επιλέξει να κάνουν στην έρημο. Όπως είδαμε και από τις φωτογραφίες το τοπίο ήταν πραγματικά μαγικό και εκείνη μαζί με τον άνδρα της το απόλαυσαν και με το παραπάνω. Το gossip-tv συγκέντρωσε πληθώρα φωτογραφιών που δημοσίευσε…

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved