Εβελίνα Παπούλια: Αυτή τη θεραπεία αντιγήρανσης κατά των ρυτίδων ακολουθεί στα 52 της χρόνια
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: Αυτή τη θεραπεία αντιγήρανσης κατά των ρυτίδων ακολουθεί στα 52 της χρόνια

Το ότι είναι όμορφη γυναίκα, είναι δεδομένο. Το πώς καταφέρνει όμως η Εβελίνα Παπούλια να διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή και χωρίς ρυτίδες όμως στα 52 της χρόνια, το αποκάλυψε η ίδια πρόσφατα. 

«Κάνω κάτι πάρα πολύ καλό! Κάνω βελονισμό! Δεν τσιτώνει αλλά σου κάνει καλό!» έχει αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός η οποία όμως παραδέχτηκε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει κάποια πλαστική γιατί φοβάται μην αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά της.

Είχε πει λοιπόν στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» όπου είχε μιλήσει για τη δική της μάχη με τον χρόνο: «Κάνω τα μποτέ μου, επίσης κάνω κάθε ημέρα 1,5 ώρα κολύμβηση. Αγαπώ το μπότοξ, το λατρεύω! Με το μπότοξ φαίνεσαι ξεκούραστος, όλα τα υπόλοιπα όμως όχι. Δεν θα έκανα καμία πλαστική, δεν μου αρέσει καμία αλλαγή πάνω μου, και το μπότοξ το κάνω όσο όσο ώστε να μην αλλοιωθεί το πρόσωπο μου. Δεν μου αρέσει καθόλου η πλαστική εγώ τη φοβάμαι, αν γίνει καλή σε κάποιον λέω μπράβο που το τόλμησες αρκεί να μην υπάρχει αλλοίωση».

Η Εβελίνα Παπούλια, μητέρα της τηλεοπτικής Μυρτάλης από τη Γη της Ελιάς και παλιότερα η ίδια μούσα του Ανδρέα Γεωργίου σε σειρές του, ως λάτρης του χορού και η ίδια χορεύτρια στα πρώτα βήματά της στον καλλιτεχνικό χώρο, προσέχει πολύ και τη σιλουέτα της και προσέχει πολύ τι τρώει.

Ο ύπνος και για εκείνη είναι πολύ σημαντικός κατά τη διάρκεια του 24ωρου ενώ φροντίζει να τρέφεται σωστά και να αθλείται όποτε προλαβαίνει.

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία γυναίκα εντελώς ακομπλεξάριστη που ξέρει πώς να φροντίζει τον εαυτό της και να χαίρεται την κάθε στιγμή της, όποια και αν είναι η ηλικία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved