Παναγιώταρου: Το πρωινό της είναι δυναμωτικό, εύκολο και ό,τι πρέπει για σένα που κάνεις διατροφή
Showbiz

Παναγιώταρου: Το πρωινό της είναι δυναμωτικό, εύκολο και ό,τι πρέπει για σένα που κάνεις διατροφή

Η ομορφιά και η ζηλευτή σιλουέτα απαιτεί θυσίες και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το γνωρίζει πολύ καλά. 

Έτσι, φροντίζει κάθε της γεύμα να είναι χαμηλών λιπαρών αλλά συγχρόνως δυναμωτικό και με τις κατάλληλες θρεπτικές ουσίες ώστε να μην «φορτώνεται» περιττά λίπη.

Έχει μάθει λοιπόν, με σωστή διατροφή και καθημερινή γυμναστική να φροντίζει τις τέλειες αναλογίες της που είναι πραγματικά αξιοζήλευτες.

Έτσι, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε να προσέχει ακριβώς τι καταναλώνει και να μην ενδίδει σε γευστικούς πειρασμούς.

Για όσους δεν γνωρίζουν ποια πραγματικά είναι η Αλεξάνδρα, η ίδια είχε μιλήσει για το παρελθόν της σε συνέντευξή της αποκαλύπτοντας:

«Είμαι από την Τρίπολη. Εκεί μεγάλωσα. Τι ήθελα να γίνω μικρή; Ήθελα να σπουδάσω και να ‘χω ένα καλό πτυχίο, αλλά δεν είχα κάτι στάνταρντ στο μυαλό μου. Η τηλεόραση μου άρεσε ανέκαθεν. Παρακολουθούσα εκπομπές, με γοήτευε η παρουσίαση, λάτρευα την Ελένη Μενεγάκη. Το μόντελινγκ δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Να βγαίνω και να είμαι απλώς η ωραία. Στην Αθήνα ήρθα στα 18 μου για σπουδές. Σπούδασα Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Δεν το σκέφτηκα ποτέ να γυρίσω πίσω. Μου αρέσει η Αθήνα. Προσαρμόστηκα γρήγορα εδώ. Έφτιαξα τη ζωή μου, δημιούργησα τον κοινωνικό κύκλο μου, δούλευα κιόλας για το χαρτζιλίκι μου σε νυχτερινά μαγαζιά ως υποδοχή. Μετά ξεκίνησα και το μόντελινγκ. Στην πραγματικότητα προέκυψε, μέσω της νυχτερινής δουλειάς που είχα. Οι γονείς μου είναι πολύ υποστηρικτικοί. Και χαίρονται πολύ για μένα. Με ενθαρρύνουν να συνεχίσω. Τα ‘χω μετρημένα τα πράγματα στη ζωή μου: το σπίτι μου, τη σχέση μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Δεν είμαι και το πιο κοινωνικό άτομο. Μου αρέσει η αίσθηση της οικογένειας και του σπιτιού. Εννοείται ότι κάνω δουλειές στο σπίτι. Είμαι νοικοκυρά. Είμαι βαθιά συναισθηματική, μου αρέσει να φροντίζω τον σύντροφό μου, να του μαγειρεύω, να του κάνω κάποια έκπληξη. Είμαι πολλά πράγματα που δε μου φαίνονται».

Η Αλεξάνδρα, η οποία αυτόν τον καιρό έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της στον Άγιο Δομίνικο αφού ο αγαπημένος της Στάθης Σχίζας δίνει τον δικό του αγώνα στο Survivor All Star φαίνεται πως έχει βάλει σκοπό όταν ανταμώσουν και πάλι στο μέλλον να είναι ακόμα πιο όμορφη από ό,τι την άφησε όταν έφυγε για το παιχνίδι επιβίωσης.

Και τώρα που λείπει λοιπόν τρώει συνετά και επιλέγει να φτιάχνει γεύματα που θα της δώσουν ενέργεια χωρίς να τη φορτώσουν θερμίδες.

Προσφάτως ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωινό που ετοίμασε το οποίο είναι πράγματι πολύ γρήγορο, εύκολοι και ό,τι πρέπει για σένα που κάνεις διατροφή.

Πρόκειται για μία φέτα τυρί του τοστ, μία φέτα γαλοπούλα βραστή και ένα αυγό ψιλοκομμένο. Το έφτιαξε μέσα σε ελάχιστο χρόνο και τη βοήθησε να ξεκινήσει την ημέρα της με όση ενέργεια χρειάζεται.

Δείτε παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved