Καρολίνα Καλύβα: Το minimal σαλόνι της με τους μοντέρνους πίνακες!
Showbiz

Καρολίνα Καλύβα: Το minimal σαλόνι της με τους μοντέρνους πίνακες!

Στη ζεστασιά και την ασφάλεια του σπιτιού της βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star η Καρολίνα Καλύβα

Η όμορφη αθλήτρια που έχει γίνει το πρόσωπο της επικαιρότητας λόγω του έρωτα που γεννήθηκε για εκείνη και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στον Άγιο Δομίνικο αλλά και το άδοξο και ξαφνικό τέλος της σχέσης της με τον Bo, πλέον έχει αρχίσει να μπαίνει στους φυσιολογικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της, είναι φυσικό να ένιωσε μεγάλη ανακούφιση όταν επέστρεψε σπίτι της μετά από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια του Survivor All Star.

Η Καρολίνα έχει διαμορφώσει τον προσωπικό της χώρο, το σπίτι της όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί με την ίδια να δίνει ιδιαίτερη βάση στη λειτουργικότητα ώστε να εξυπηρετεί κάθε χώρος την καθημερινότητά της.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η Καρολίνα χρησιμοποιεί τον χώρο του σαλονιού της συχνά για τις προπονήσεις της και τη γιόγκα που της αρέσει πολύ να κάνει για να διατηρείται σε φόρμα.

Η Καρολίνα έχει φροντίσει ώστε το σαλόνι να μην είναι φορτωμένο από περιττά διακοσμητικά. Της αρέσει να δίνεται έμφαση στους πίνακες αφαιρετικής μοντέρνας αισθητικής με τους οποίους είναι διακοσμημένοι οι τοίχοι του χώρου ενώ το μόνο έπιπλο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είναι ένας πολύ άνετος καναπές σε γήινα χρώματα.

H όμορφη αθλήτρια λατρεύει τις εικαστικές τέχνες και μάλιστα της αρέσει να επισκέπτεται συχνά γκαλερί για εκθέσεις έργων τέχνης.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved