Survivor All Star: Η ομορφότερη του κόσμου για τον Μάριο Πρίαμο δεν είναι, πάντως, η Καρολίνα!
Showbiz

Survivor All Star: Η ομορφότερη του κόσμου για τον Μάριο Πρίαμο δεν είναι, πάντως, η Καρολίνα!

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, παρ' όλο που ήθελε από την αρχή να διατηρήσει χαμηλό προφίλ φέτος στο Survivor All Star, δεν τα κατάφερε μετά από όσα έγιναν με την Καρολίνα Καλύβα

Ο Μάριος Πρίαμος ξαφνικά έγινε το πρόσωπό της επικαιρότητας και πρωταγωνιστής φυσικά στο ριάλιτι επιβίωσης μετά τα πλάνα που προβλήθηκαν με τον ίδιο και την Καρολίνα σε απομονωμένη καλύβα μέσα στη ζούγκλα στον Άγιο Δομίνικο.

Ήταν λοιπόν αδύνατον να κρατήσει χαμηλό προφίλ και παρόλο που δεν μιλάει πολύ, φέτος είναι πρωταγωνιστής το Survivor All Star. Μπορεί η εξέλιξη της σχέσης του με την Καρολίνα μπήκε για λίγο στον πάγο λόγω της αποχώρησης της από το παιχνίδι, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει όταν θα φύγει και εκείνος από το reality. Κανείς δεν γνωρίζει επίσης την αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου που όπως έχει γραφτεί πολλές φορές ήταν το κορίτσι που τον αποχαιρέτησε όταν εκείνος έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor All Star.

Στο μεταξύ και ενώ ο ίδιος μοιάζει να είναι ανάμεσα σε δύο γυναίκες, Φαίνεται πως άλλη θεωρεί την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο. Και δεν είναι άλλη από τη μητέρα του στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. Ποζάρει συχνά μαζί της σε βραδινές εξόδους και μάλιστα σε μία ανάρτηση του στο instagram έγραψε χαρακτηριστικά για εκείνη τα πιο τρυφερά λόγια:

«Έξοδος με την ομορφότερη του κόσμου. Πόσα τράβηξες ΜΑΝΑ και τραβάς ακόμα για εμένα. Σ' αγαπώ»...

Είναι άλλωστε ένας από τους λίγους ανθρώπους που στηρίζει σε κάθε επιλογή του και φυσικά το έχει μεγάλη αδυναμία. Το ίδιο όμως και εκείνος... Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved