Ξέσπασε η Τούνη: «Μη με πρήζετε. Έλεος! Ανοίξτε και εσείς κανένα βιβλίο και διαβάστε»
Showbiz

Ξέσπασε η Τούνη: «Μη με πρήζετε. Έλεος! Ανοίξτε και εσείς κανένα βιβλίο και διαβάστε»

 Οικογενειακές φωτογραφίες στα χιόνια μοιράστηκαν με τους followers τους στο instagram η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχοντας μαζί τους και τον νεογέννητο γιο τους.

Κάποιοι σχολίασαν αρνητικά ότι το ζευγάρι βγήκε σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες με το μωρό και τόσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όσο και η Ιωάννα Τούνη απάντησαν μέσω του Instagram τους.

«Σχετικά με χθες: Τα μωράκια ενδείκνυται να βγαίνουν έξω όλο τον χρόνο (ντυμένα κατάλληλα) από τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής τους, να βλέπουν τον ήλιο, να αναπνέουν καθαρό αέρα και να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό», ανέφερε σε story της στο Instagram.

Και υπογράμμισε η Ιωάννα Τούνη: «Τώρα που σας βρήκα για πείτε μου λιγάκι. Τι παράνοια έχουν πάθει μερικοί εδώ πέρα στο Instagram που τόλμησα με τον Δημήτρη να βγάλουμε με το μωράκι χθες πραγματικά έξω από το σπίτι για δέκα λεπτά να κάνουμε μια βόλτα. Όλα καλά; Στο εξωτερικό δηλαδή, στις Σκανδιναβικές χώρες που έχει παγωνιά τα μωρά τι θα έπρεπε δηλαδή να μένουν μέσα στο σπίτι και να βλέπουν το φως του ήλιου μετά από μήνες; Οι γιατροί συστήνουν τα μωράκια να βγαίνουν έξω να χτίζουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό, να παίρνουν καθαρό αέρα. Αυτά. Ευχαριστώ. Μη με πρήζετε. Έλεος! Ανοίξτε και εσείς κανένα βιβλίο και διαβάστε. Μη βλέπετε μια φωτογραφία μόνο και αρχίζετε πιστολιές. Κουράσατε».

Δείτε το ξέσπασμά της παρακάτω

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved