Πορτοκάλογλου: Η εδώ και 40 χρόνια «μούσα» του είναι η γυναίκα του - Ο θυελλώδης έρωτας και ο γάμος
Showbiz

Πορτοκάλογλου: Η εδώ και 40 χρόνια «μούσα» του είναι η γυναίκα του - Ο θυελλώδης έρωτας και ο γάμος

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου δεν είναι σταθερός μόνο στις μουσικές του αναζητήσεις και δημιουργίες αλλά και στην προσωπική του ζωή αφού με τη σύζυγό του είναι μαζί εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια.

Η Μαρίνα Κατσιώτη με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τη Θάλεια και το Λευτέρη, είναι η μούσα του και η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του και στα δύσκολα και στις μεγάλες επιτυχίες. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξη του: «Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε μια παράσταση του Σαββόπουλου. Ήταν φίλη μια φίλης. Ήταν ήδη με κάποιον. Με κάποιον φίλο μου. Οπότε για πολλά χρόνια ήμασταν σε μια κοινή παρέα. Ήμασταν φίλοι. Η παρέα μετά διαλύθηκε και μετά από καιρό βρεθήκαμε πια και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ήταν περιπετειώδες. Ήταν με πολλά μπρος πίσω. Μάλιστα σε μια φάση από αυτές που είχαμε χωρίσει έγραψα τα “Ψέματα”. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι οφείλεται τελικά για το ότι γύρισε σε μένα. Συμπληρώνουμε γύρω στα 35 χρόνια γάμου. Συνολικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί».

Από τότε που ονειρεύονται μαζί, φροντίζοντας να διατηρούν χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας. Όσο για το μυστικό ενός γάμου που κρατάει στον χρόνο, ο ίδιος έχει παραδεχτεί: «Το μυστικό για 35 χρόνια γάμου είναι πως όταν ζορίζουν τα πράγματα πρέπει να έχεις το κουράγιο να το παλέψεις. Σε μια μακροχρόνια σχέση υπάρχουν χωρισμοί. Μπορεί να μην φτάνεις στο διαζύγιο αλλά υπάρχει εποχή που καταρρέεις. Εμείς την πρώτη φορά που περάσαμε τέτοια κρίση ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο».

Πάντως σίγουρα η Μαρίνα Κατσιώτη είναι η πηγή έμπνευσης του καθώς όπως έχει αποκαλύψει σε άλλη συνέντευξή του: «Έχω γράψει για τη γυναίκα μου περίπου εκατό τραγούδια, αφού είμαστε μαζί 40 χρόνια πλέον. Το πρώτο ερωτικό τραγούδι που έγραψα για τη γυναίκα μου ήταν όταν χωρίσαμε, ήταν το “Ψέματα”. Μόλις το άκουσε, μετάνιωσε πικρά για το χωρισμό κι επέστρεψε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved